Agenda


Constructeurs-Grand-Café 2017

Datum: 26-6-2017

Locatie: Koetshuis De Haar te Haarzuilens


Op maandag 26 juni sluiten we het Constructeurs-Café seizoen 2016-2017 groots af met een zomers Constructeurs-Grand-Café op een inspirerende locatie: Koetshuis De Haar te Haarzuilens.

Constructeurs-Grand-Café
Maandag 26 juni 2017, van 15.00 tot 20.30 uur

Koetshuis De Haar te Haarzuilens

Onze hoofd-gastspreker is Jan van Setten, de veelgevraagde spreker en coach op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap en organisatieverandering. Tijdens dit Constructeurs-Grand-Café gaat hij met ons in op vragen als; “Waar wordt een klant nu blij van?” en “Hoe denkt een klant nu echt?” waarbij Van Setten vooral het HOE zal benadrukken en daarmee ons de ontbrekende schakel tussen “lullen en poetsen” aanreikt.

Naast deze inspirerende gastspreker worden er mini-lezingen gehouden door onze samenwerkingspartners waarin een voorproefje van de diensten die VNconstructeurs (samen met deze partners) aan haar leden aanbiedt. Middels masterclasses, trainingen en workshops kunt u tegen aantrekkelijke ledenaanbiedingen uzelf en/of uw medewerkers verder ontwikkelen.
Zo zullen we onder andere ingaan op verkoop- en marketingvaardigheden en op de vraag hoe u eenvoudig kunt vaststellen hoe tevreden uw klanten echt zijn.

Natuurlijk is er ook tijdens dit Grand Café ruim de gelegenheid om met elkaar bij te praten, onder andere tijdens onze zomerbarbecue.

Zoals constructeurs elkaar voorheen jaarlijks via het Constructeursplatform konden ontmoeten, organiseert de commissie Ondernemerschap nu meerdere malen per jaar businessmeetings zodat constructeurs van elkaar én van ondernemers uit heel andere branches kunnen leren en kennis kunnen delen op het gebied van ondernemerschap.

Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes. En ten aanzien hiervan het leren van elkaar én van ondernemers uit heel andere vakgebieden.

Programma:

15.00 uur: ontvangst met drankje (koffie, thee, fris) en kleine versnapering
15.30 uur: mini-lezingen versterking ondernemerschap
16.30 uur: BBQ
18.00 uur: gastspreker Jan van Setten
19.30 uur: afsluiting met borrel
201.30 uur: einde

Kosten incl. diner:
Leden VNconstructeurs € 95,00 exclusief BTW
Niet-leden: € 125,00 exclusief BTW

Deelname levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!
Mis dit niet en schrijf u hier dan ook meteen in!

Ook in seizoen 2017-2018 organiseren we weer een drietal inspirerende Constructeurs-Cafés op 2 locaties in Nederland met een afsluitend Constructeurs-Grand-Café in juni 2018.

De Constructeurs-Cafés zijn gepland op:

• maandag 9 oktober 2017 te Alphen aan den Rijn
• maandag 30 oktober 2017 te Uden
• maandag 15 januari 2018 te Alphen aan den Rijn
• maandag 22 januari 2018 te Uden
• maandag 9 april 2018 te Alphen aan den Rijn
• maandag 16 april 2018 te Uden
• maandag 25 juni 2018: Constructeurs-Grand-Café op nader te bepalen locatie midden Nederland.

Ook daar kunt u zich al voor inschrijven, want ook die wilt u niet missen!
Klik hier voor een overzicht van alle inschrijvingen.

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Commissie Ondernemerschap
VNconstructeurs


< Terug