Agenda


Constructeurs-Café Zoetermeer

Datum: 15-1-2018

Locatie: Bouwend Nederland te Zoetermeer


Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor het Constructeurs-Café op maandag 15 januari 2018 bij Bouwend Nederland te Zoetermeer.

van 16.00 - 21.30 uur
Bouwend Nederland
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer

Bij dit café komen drie verschillende opdrachtgevers aan het woord over te lage honoraria en de nadelige gevolgen daarvan. Met vanzelfsprekend weer een afsluitend diner zodat we volop de gelegenheid krijgen om na en bij te praten.

Vanuit de markt krijgen we feedback dat opdrachtgevers nogal eens te maken hebben met té lage prijzen van constructeurs. Dit blijkt lastig voor hen omdat werkzaamheden dan onvolledig kunnen zijn, of er ontstaan problemen in de aanbesteding of uitvoering.
Willem van Dijk (Heijmans), Johan Bolhuis (BAM) en Willem Adriaanssen  (HEVO) delen hun ervaringen waarna we met elkaar in discussievorm dit actuele onderwerp verder gaan uitdiepen. Want lage honoraria zijn niet alleen lastig voor opdrachtgevers, ook wijzelf schieten ons daarmee behoorlijk in eigen voeten.

Zoals constructeurs elkaar voorheen jaarlijks via het Constructeursplatform konden ontmoeten, organiseert de commissie Ondernemerschap nu meerdere malen per jaar businessmeetings zodat constructeurs van elkaar én van ondernemers uit heel andere branches kunnen leren en kennis kunnen delen op het gebied van ondernemerschap.

Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes. En ten aanzien hiervan het leren van elkaar én van ondernemers uit heel andere vakgebieden.


Programma:
16.00 uur: ontvangst met koffie
16.30 uur: inleiding
16.45 uur: gastspreker
17.15 uur: gastspreker
17.45 uur: pauze
18.00 uur: gastspreker
18.30 uur: discussie
19.15 uur: diner met nazit
21.30 uur: einde

Kosten incl. diner:
Leden VNconstructeurs € 95,00 exclusief BTW
Niet-leden: € 125,00 exclusief BTW

Deelname levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!
Mis dit niet en schrijf u hier dan ook meteen in!

De Constructeurs-Cafés zijn gepland op:
• maandag 22 januari 2018 te Uden
• maandag 9 april 2018 te Zoetermeer
• maandag 16 april 2018 te Uden
• maandag 25 juni 2018: Constructeurs-Grand-Café op nader te bepalen locatie midden Nederland.

Ook daar kunt u zich al voor inschrijven, want ook die wilt u niet missen!
Klik hier voor inschrijven van een van onze evenementen.
U kunt zich ook met korting inschrijven voor een seizoenskaart Constructeurs-Cafés: drie voor de prijs van 2! Klik hier voor inschrijving voor de seizoenskaart Zoetermeer.

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Commissie Ondernemerschap

VNconstructeurs


< Terug