Agenda


Constructeurs-Café Udenhout

Datum: 30-10-2017

Locatie: Hoppenbrouwers Techniek te Udenhout


Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor het Constructeurs-Café op maandag 30 oktober 2017 op locatie bij Hoppenbrouwers Techniek te Udenhout.

Constructeurs-Café 'op locatie'
Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs
Hoppenbrouwers Techniek BV
Kreitenmolenstraat 201
5071 ND Udenhout


Tijdens dit Café ‘op locatie’ zullen we geïnspireerd worden op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. “De sleutel tot succes voor het behalen van meer resultaat, is het centraal stellen van onze mensen”, aldus de visie van gastheer Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek.

Hoppenbrouwers is een installatiebedrijf met meer dan 700 werknemers en recent uitgeroepen tot beste werkgever van 2017-2018. Algemeen directeur De Haas, in 2013 winnaar van de ElkeDagBeterAward (de prijs voor ondernemers die het meest duurzaam met zijn medewerkers omgaat) zal ons in een inspirerende lezing uit de doeken doen, hoe je door talentontwikkeling en doorgroeimogelijkheden meer omzetgroei, meer winst, meer tevreden klanten en ook nog eens meer werkplezier creëert.
Aansluitend krijgen we een rondleiding bij dit succesvolle bedrijf en sluiten we het café weer af met een diner waarbij we volop gelegenheid krijgen om na en bij te praten.

Het belooft een meer dan inspirerend café te worden dat u zeker niet wilt missen.

Programma:
15.30 uur: ontvangst met koffie
16.00 uur: inleiding
16.15 uur: lezing Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek
17.45 uur: pauze
18.00 uur: rondleiding
19.15 uur: diner met nazit
21.30 uur: einde

Kosten incl. diner:
Leden VNconstructeurs € 95,00 exclusief BTW
Niet-leden: € 125,00 exclusief BTW

Deelname levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!
Mis dit niet, schrijf u hier meteen in en nodig vooral ook uw collega’s uit!

Zoals constructeurs elkaar voorheen jaarlijks via het Constructeursplatform konden ontmoeten, organiseert de commissie Ondernemerschap nu meerdere malen per jaar businessmeetings zodat constructeurs van elkaar én van ondernemers uit heel andere branches kunnen leren en kennis kunnen delen op het gebied van ondernemerschap.

De volgende Constructeurs-Cafés zijn gepland op:

Ook daar kunt u zich al voor inschrijven, want ook die wilt u niet missen!
(Klik op de hierboven genoemde data en locatie en u wordt direct doorgelinkt naar het inschrijfformulier voor dat betreffende café)

25% korting Constructeurs-Cafés seizoen 2017-2018

U kunt zich nu ook met een zeer aantrekkelijke korting inschrijven voor drie Constructeurs-Cafés (in Uden) én het Constructeurs-Grand-Café in 2017-2018. De prijs voor deelname Constructeurs-Cafés regio Uden seizoen 2017-2018 inclusief diner is voor leden slechts € 285,- en voor niet-leden slechts € 350,- excl. BTW. Klik hier voor inschrijving.

In 2017-2018 worden nog twee Constructeurs-Cafés in Zoetermeer georganiseerd.
Aan twee Constructeurs-Cafés in Zoetermeer én een Constructeurs-Grand-Café op nader te bepalen locatie kunt u met de seizoenskaart deelnemen met 25% korting;
Voor leden VNconstructeurs i.p.v. € 285,- ex BTW, nu voor slechts € 190,- ex BTW
Niet-leden: i.p.v. € 375,- ex BTW, nu voor slechts € 250,- ex BTW

• Klik hier voor inschrijving seizoenskaart voor alle cafés in Uden + het Constructeurs-Grand-Café.
• Klik hier voor inschrijving seizoenskaart voor alle cafés in Zoetermeer + het Constructeurs-Grand-Café.

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

We zien u in ieder geval graag op maandag 30 oktober!

Commissie Ondernemerschap
VNconstructeurs,


< Terug