Agenda


Next step sessies # Smart Buildings

Datum: 14-3-2018

Locatie: Bouwcampus te Delft


Werken aan Smart Buildings samen met collega’s uit de hele bouwketen? Doe mee aan de Next Step sessies vanaf 14 maart! Smart Buildings zijn ‘hot’. Maar wat kun je er precies mee? En hoe begin je dan? Hoe vertaal je technologische innovaties naar een gebouw waar opdrachtgevers écht op zitten te wachten? Welke bijdrage kun je daar als constructeur aan leveren?

Werken aan Smart Buildings samen met collega’s uit de hele bouwketen? Doe mee aan de Next Step sessies vanaf 14 maart!

Smart Buildings zijn ‘hot’. Maar wat kun je er precies mee? En hoe begin je dan? Hoe vertaal je technologische innovaties naar een gebouw waar opdrachtgevers écht op zitten te wachten? Welke bijdrage kun je daar als constructeur aan leveren?

Vanuit VNconstructeurs kunnen we je een prachtig programma aanbieden dat we samen organiseren met de Bouwend Nederland Academy. Samen met Denk (de organisatie achter MBA-in-een-dag met Ben Tiggelaar), Microsoft en ING een heel mooi programma in het kader van Smart Buildings ontwikkeld. Misschien is dit ook iets voor jouw bedrijf?

Het gaat om een serie innovatieve bootcamps waarin je alles leert over Smart Buildings en samen met beslissers van verschillende partijen uit de bouw - opdrachtgevers, bouwers, installateurs, ingenieurs, architecten en andere kennisinstellingen – werkt aan een nieuwe generatie woningen en gebouwen. Je gaat bovendien naar huis met een kant en klaar concept:
www.nextstepsessies.nl

In deze Next Step Sessies leer je ‘al doende’ in 4 topbijeenkomsten met experts als Winy Maas en Ben Tiggelaar. Download hier de pdf voor het programma.

Eerste editie: slechts 100 plekken

Met zo’n 100 beslissers vanuit verschillende partijen uit de bouw - opdrachtgevers, bouwers, installateurs, ingenieurs, architecten en andere kennisinstellingen – werk je samen aan een nieuwe generatie woningen en gebouwen. Niveau directie, ontwikkelingsmanager, projectmanager. Er zijn slechts 100 plekken, waarvan een beperkt aantal voor ingenieurs en de rest voor bouwers, opdrachtgevers, investeerders, installateurs, architecten en meer!

Voordeel voor leden van VNconstructeurs

De prijs voor deelname aan de Next Step Sessie is €1.495,- ex. BTW. Vanuit VN Constructeurs kunnen wij de serie aan onze leden aanbieden voor €995,- ex. BTW. Zet in je agenda: 14 & 28 maart, 11 & 25 april en ga nu naar de site om in te schrijven. Wacht niet te lang: de plekken zijn zo weg!

Wat levert het op?
Een hoofd vol frisse ideeën, een ijzersterk netwerk en één gouden ‘Smart Buildings’ concept.

We organiseren dit programma 1x dus wees er snel bij.


N.B. (1): Naast VNconstructeurs, Bouwend Nederland, ING en Microsoft doen ook Aedes, Rijksvastgoedbedrijf, IVBN, Neprom en FME aan de Next Step Sessies mee.

N.B. (2): We hebben ook een filmpje met toelichting vanuit Ben Tiggelaar


< Terug