Agenda


Cursus Parametrisch ontwerpen voor de bouw

Datum: 19-4-2018

Locatie: Bouwcampus te Delft


Na ons RTG XL Parametrisch ontwerpen, welke we in samenwerking met Cement en PAO Techniek en Management hebben gehouden, organiseert PAO ook een basiscursus Parametrisch ontwerpen voor de bouw.

Parametrisch ontwerpen, Grasshopper, Dynamo, visueel programmeren. je komt het overal tegen maar wat houdt dit in? Heeft het met BIM te maken? Wat betekent dit voor het ontwerpproces? Hebben wij er wat aan in onze organisatie? En kunnen wij dit ook?

Met de cursus Parametrisch Ontwerpen voor de bouw van PAO krijg je antwoord op deze vragen en ervaar je hoe je het parametrisch ontwerpen eigen kunt maken op een praktische wijze. Alle facetten komen aan bod, waaronder ervaringen met medelleerpakketten. Verhoog ook je efficiëncy met parametrisch ontwerpen!

Cursusleider Jeroen Coenders is meer dan 15 jaar betrokken bij de ontwikkeling van verschillende parametrische applicaties en toepassing daarvan in de bouw, bijv. bij station Arnhem. Hij kan je als geen ander vertellen hoe dit kan werken voor jouw organisatie.

Parametrisch Ontwerpen praktisch leren
Na het volgen van de cursus heb je meer kennis op het gebied van:
  • parametrisch modelleren en ontwerpen
  • Geometrische en parametrische concepten
  • Toepassing van parametrische ontwerp in je organisatie en processen
  • Gebruik van scripting en programmeren in parametrische ontwerpomgevingen
  • Gebruik van geavanceerde plug-ins en tools
  • Blik op de toekomst van parametrisch ontwerp
  • Met hands-on oefening in parametrische software breng je praktische kennis terug naar je organisatie.

Bedoeld voor:
Deze basiscursus is bedoeld voor iedereen met interesse in parametrisch ontwerpen; van tekenaar tot ingenieur, van constructeur tot aannemer. Basiskennis van CAD/geometrie is aan te bevelen, maar niet strikt noodzakelijk.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.< Terug