Agenda


Masterclass Hoe construeer jij je toekomst?

Datum: 6-6-2018

Locatie: Gebouw de drie hoefijzers, Ceresstraat 5 te Breda


Exclusief voor constructeurs organiseren we op woensdag 6 juni 2018 de Masterclass: Hoe construeer jij je toekomst? met toptrainer Diana Remmers van Route5.

Woensdag 6 juni 2018
van 10 tot 16 uur


Exclusief voor constructeurs organiseren we op woensdag 6 juni 2018 de Masterclass: Hoe construeer jij je toekomst? met toptrainer Diana Remmers van Route5.
Uw werkomgeving verandert snel. Klanten zoeken een pro-actieve, meedenkende constructeur. In uw projecten wilt u de verbindende schakel zijn en actief bijdragen aan een optimaal projectresultaat. In uw bedrijf wilt u collega's meenemen en stimuleren om in te spelen op (technologische) vernieuwing en veranderingen in uw economische omgeving. Wat vraagt dat van u? En wat betekent het voor de samenwerking met anderen? Niet aanpassen is geen optie. Niet voor niets is het motto van Route5: Change or die!

Samen met collega-constructeurs gaat u de diepte in en aan de slag met een cruciaal thema binnen verandering: “uzelf en anderen positief beïnvloeden” Als u in staat bent om op verschillende niveaus mensen positief te beïnvloeden (klanten, collega’s en partners) dan wordt u pas echt verander-proof! In deze masterclass/workshop ontdekt u samen met Diana Remmers hoe u daarin succesvoller kunt worden. Hoe zorg je dat doelen worden gerealiseerd? Hoe krijg je je team mee om te veranderen? Hoe creëer je sense of urgency? Alles begint met lef!

Wat kost het?
Masterclass kost exclusief voor leden € 495,- (excl. BTW)

Nadere invulling van het programma volgt z.s.m.

Wilt u regie over uw eigen toekomst?
Heb dan ook lef, en schrijf u hier in voor deze exclusieve masterclass door Diana Remmers.


< Terug