Agenda


Constructeurs-Café 10 april te Zoetermeer

Datum: 10-4-2017

Locatie: Dekker te Zoetermeer


Zoals constructeurs elkaar voorheen jaarlijks via het Constructeursplatform konden ontmoeten, organiseert de commissie Ondernemerschap nu meerdere malen per jaar businessmeetings zodat constructeurs van elkaar én van ondernemers uit heel andere branches kunnen leren en kennis kunnen delen op het gebied van ondernemerschap.

Ook tijdens dit Café zal minimaal één interessante gastspreker weer een aspect van het ondernemerschap belichten waarbij we als ondernemer-constructeurs nieuwe kennis en vooral inspiratie kunnen opdoen. Met vanzelfsprekend weer een afsluitend diner zodat we volop de gelegenheid krijgen om na en bij te praten.

Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes. En ten aanzien hiervan het leren van elkaar én van ondernemers uit heel andere vakgebieden.

van 16.00 - 21.30 uur

Dekker Zoetermeer
Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elke bouwproces!


Commissie Ondernemerschap
VNconstructeurs

Klik hier voor meer informatie en direct inschrijven.


< Terug