Constructeurs-Grand-Café 26-06-2017Uitnodiging Constructeurs-Grand-Café
Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

Maandag 26 juni 2017, van 15.00 tot 20.30 uur
Koetshuis De Haar te Haarzuilens

Op maandag 26 juni sluiten we het Constructeurs-Café seizoen 2016-2017 groots af met een zomers Constructeurs-Grand-Café op een inspirerende locatie: Koetshuis De Haar te Haarzuilens.
Onze hoofd-gastspreker is Jan van Setten, de veelgevraagde spreker en coach op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap en organisatieverandering. Tijdens dit Constructeurs-Grand-Café gaat hij met ons in op vragen als; “Waar wordt een klant nu blij van?” en “Hoe denkt een klant nu echt?” waarbij Van Setten vooral het HOE zal benadrukken en daarmee ons de ontbrekende schakel tussen “lullen en poetsen” aanreikt.

Naast deze inspirerende gastspreker worden er mini-lezingen gehouden door onze samenwerkingspartners waarin een voorproefje van de diensten die VNconstructeurs (samen met deze partners) aan haar leden aanbiedt. Middels masterclasses, trainingen en workshops kunt u tegen aantrekkelijke ledenaanbiedingen uzelf en/of uw medewerkers verder ontwikkelen.
Zo zullen we onder andere ingaan op verkoop- en marketingvaardigheden en op de vraag hoe u eenvoudig kunt vaststellen hoe tevreden uw klanten echt zijn.

Natuurlijk is er ook tijdens dit Grand Café ruim de gelegenheid om met elkaar bij te praten, onder andere tijdens onze zomerbarbecue.

Zoals constructeurs elkaar voorheen jaarlijks via het Constructeursplatform konden ontmoeten, organiseert de commissie Ondernemerschap nu meerdere malen per jaar businessmeetings zodat constructeurs van elkaar én van ondernemers uit heel andere branches kunnen leren en kennis kunnen delen op het gebied van ondernemerschap.


Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes. En ten aanzien hiervan het leren van elkaar én van ondernemers uit heel andere vakgebieden.

Programma:

15.00 uur: ontvangst met drankje (koffie, thee, fris) en kleine versnapering
15.30 uur: mini-lezingen versterking ondernemerschap
16.30 uur: BBQ
18.00 uur: gastspreker Jan van Setten
19.30 uur: afsluiting met borrel
20.30 uur: einde

Kosten incl. diner:
Leden VNconstructeurs € 95,00 exclusief BTW
Niet-leden: € 125,00 exclusief BTW

Deelname levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!
Mis dit niet en schrijf u hieronder dan ook meteen in!
De inschrijving is voltooid na betaling via iDEAL*.

Ook in seizoen 2017-2018 organiseren we weer een drietal inspirerende Constructeurs-Cafés op 2 locaties in Nederland met een afsluitend Constructeurs-Grand-Café in juni 2018.
De Constructeurs-Cafés zijn gepland op:
• maandag 9 oktober 2017 te Alphen aan den Rijn
• maandag 30 oktober 2017 te Uden
• maandag 15 januari 2018 te Alphen aan den Rijn
• maandag 22 januari 2018 te Uden
• maandag 9 april 2018 te Alphen aan den Rijn
• maandag 16 april 2018 te Uden
• maandag 25 juni 2018: Constructeurs-Grand-Café op nader te bepalen locatie midden Nederland.

Ook daar kunt u zich al voor inschrijven, want ook die wilt u niet missen!
(Klik op de hierboven genoemde data en locatie en u wordt direct doorgelinkt naar het inschrijfformulier voor dat betreffende café)

25% korting Constructeurs-Cafés seizoen 2017-2018
U kunt nu ook met een zeer aantrekkelijke korting inschrijven voor drie Constructeurs-Cafés (in Uden en/of Alphen aan den Rijn) én het Constructeurs-Grand-Café in 2017-2018. De prijs voor deelname Constructeurs-Cafés seizoen 2017-2018 inclusief diner is voor leden slechts € 285,- (i.p.v. € 380,-) en voor niet-leden slechts € 375,- (i.p.v. € 500,-) excl. BTW. Klik hier voor inschrijving.

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Commissie Ondernemerschap

VNconstructeurs


* Kunt u niet betalen via Ideal?
Tegen betaling van € 25,- administratiekosten is een losse betaling en factuur mogelijk.
  1. Schrijf u hieronder in en klik op "versturen en betalen". Wij ontvangen dan een bericht van inschrijving zonder betaling. 
  2. Maak het verschuldigde bedrag over op ons rekeningnummer op
    NL63 RABO 0159 9204 93 t.n.v. Vereniging Nederlandse Constructeurs.
    Het verschuldigde bedrag is voor leden € 145,20 en voor niet leden € 181,50. Deze bedragen zijn inclusief administratiekosten en BTW.
    Svp datum en plaats activiteit vermelden onder mededelingen.
  3. Per mail een bewijs van betaling sturen naar secretariaat@vnconstructeurs.nl onder vermelding van plaats en datum activiteit.
  4. Na ontvangst van bovenstaande mail wordt inschrijving verwerkt en bevestigd. U ontvangt dan eveneens van ons de factuur.


Contactgegevens

Lid van VNconstructeurs
 
Bedrijfsnaam:
Straat + nr:
Plaats:
 

Persoon:

Dhr / Mevr:
Voornaam:
Voorletters:
Achternaam:
Mobiel nummer:
E-mailadres:
 

Extra deelnemers: 
Factuur naar ander emailadres dan bovenstaand?
 
Kies uw Bank:
Let op! U verlaat zodadelijk deze website om de iDeal betaling te verrichten. Sluit dit iDeal venster NIET na de betaling maar druk op de 'Ga verder' knop. U komt dan terug op onze website waarna U een betalingsbevesting ontvangt per e-mail.Met deze inschrijving abonneert u zich ook op onze maandelijkse nieuwsbrief Context. Wanneer u de eerste nieuwsbrief heeft ontvangen kunt u zich via een link in de nieuwsbrief desgewenst afmelden voor de nieuwsbrief.