Seizoenskaart Uden Constructeurs-CafésConstructeurs-Café seizoen 2017-2018
Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

Hierbij nodigen we jullie van harte uit om deel te nemen aan drie Constructeurs-Cafés in Uden en het Constructeurs-Grand-Café in seizoen 2017-2018 met 25% korting!
Het Constructeurs-Grand-Café in juni 2018 wordt georganiseerd op een nog nader te bepalen locatie in het midden van Nederland.

Tijdens alle Cafés zullen interessante gastsprekers steeds weer nieuwe aspecten van het ondernemerschap belichten waarbij we als ondernemer-constructeurs nieuwe kennis en vooral inspiratie kunnen opdoen. Met vanzelfsprekend na elk Café een afsluitend diner zodat we volop de gelegenheid krijgen om na en bij te praten.

Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes. En ten aanzien hiervan het leren van elkaar én van ondernemers uit heel andere vakgebieden.

Bij alle Constructeurs-Cafés ontvangen we u graag om 16.00 uur waarna we rond 16.30 uur van start gaan. We sluiten na het diner rond 21.30 uur af.

De Constructeurs-Cafés Uden 2017-2018 worden georganiseerd op:
• maandag 22 januari 2018 – Uden
• maandag 16 april 2018 – Uden
• maandag 25 juni 2018 – Constructeurs-Grand-Café op nader te bepalen locatie.

Drie voor de prijs van twee!

Constructeurs-Cafés Uden seizoen 2017-2018 kosten incl. diner:
Twee Constructeurs-Cafés in Uden én een Constructeurs-Grand-Café op nader te bepalen locatie met 25% korting;
Voor leden VNconstructeurs i.p.v. € 285,- ex BTW, nu voor slechts € 190,- ex BTW
Niet-leden: i.p.v. € 375,- ex BTW, nu voor slechts € 250,- ex BTW

Kunt u zelf één of meerdere keren niet deelnemen aan het Constructeurs-Café? Dan kunt u natuurlijk een collega in uw plaats sturen. Graag ontvangen we dan een email aan secretariaat@vnconstructeurs.nl met de naam en contactgegevens (telefoonnummer en emailadres) van de persoon die in uw plaats gaat deelnemen.

Deelname per Constructeurs-Café levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister, bij deelname aan drie met deze kaart dus 3 KE/PE punten!
Mis geen Constructeurs-Cafés en schrijf u hieronder dan ook meteen in voor de seizoenskaart Uden!
De inschrijving is voltooid na betaling via iDEAL.

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Commissie Ondernemerschap
VNconstructeurs

* Kunt u niet betalen via Ideal?
Tegen betaling van € 25,- administratiekosten is een losse betaling en factuur mogelijk.
  1. Schrijf u hieronder in en klik op "versturen en betalen". Wij ontvangen dan een bericht van inschrijving zonder betaling. 
  2. Maak het verschuldigde bedrag over op ons rekeningnummer op NL63 RABO 0159 9204 93 t.n.v. Vereniging Nederlandse Constructeurs. Het verschuldigde bedrag is voor leden € 375,10 en voor niet leden € 484,-. Deze bedragen zijn inclusief administratiekosten en BTW. Svp datum en plaats activiteit vermelden onder mededelingen.
  3. Per mail een bewijs van betaling sturen naar secretariaat@vnconstructeurs.nl onder vermelding van plaats en datum activiteit.
  4. Na ontvangst van bovenstaande mail wordt inschrijving verwerkt en bevestigd. U ontvangt dan eveneens van ons de factuur.


Contactgegevens

Lid van VNconstructeurs
 
Bedrijfsnaam:
Straat + nr:
Plaats:
 

Persoon:

Dhr / Mevr:
Voornaam:
Voorletters:
Achternaam:
Mobiel nummer:
E-mailadres:
 

Extra deelnemers: 
Factuur naar ander emailadres dan bovenstaand?
 
Kies uw Bank:
Let op! U verlaat zodadelijk deze website om de iDeal betaling te verrichten. Sluit dit iDeal venster NIET na de betaling maar druk op de 'Ga verder' knop. U komt dan terug op onze website waarna U een betalingsbevesting ontvangt per e-mail.Met deze inschrijving abonneert u zich ook op onze maandelijkse nieuwsbrief Context. Wanneer u de eerste nieuwsbrief heeft ontvangen kunt u zich via een link in de nieuwsbrief desgewenst afmelden voor de nieuwsbrief.