Constructeurs-Café Zoetermeer 15-01-2018Constructeurs-Café Zoetermeer 15 januari 2018
Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor het  Constructeurs-Café op maandag 15 januari 2018 bij Bouwend Nederland te Zoetermeer.
Bij dit café komen drie verschillende opdrachtgevers aan het woord over te lage honoraria en de nadelige gevolgen daarvan. Met vanzelfsprekend weer een afsluitend diner zodat we volop de gelegenheid krijgen om na en bij te praten.

Vanuit de markt krijgen we feedback dat opdrachtgevers nogal eens te maken hebben met té lage prijzen van constructeurs. Dit blijkt lastig voor hen omdat werkzaamheden dan onvolledig kunnen zijn, of er ontstaan problemen in de aanbesteding of uitvoering.
Willem van Dijk (Heijmans), Johan Bolhuis (BAM) en Willem Adriaanssen  (HEVO) delen hun ervaringen waarna we met elkaar in discussievorm dit actuele onderwerp verder gaan uitdiepen. Want lage honoraria zijn niet alleen lastig voor opdrachtgevers, ook wijzelf schieten ons daarmee behoorlijk in eigen voeten.

Bekijk hieronder het aanbevelingsfilmpje van de sprekers.

Constructeurscafé Januari 2018 met Hevo from VNconstructeurs Ondernemerschap on Vimeo.Zoals constructeurs elkaar voorheen jaarlijks via het Constructeursplatform konden ontmoeten, organiseert de commissie Ondernemerschap nu meerdere malen per jaar businessmeetings zodat constructeurs van elkaar én van ondernemers uit heel andere branches kunnen leren en kennis kunnen delen op het gebied van ondernemerschap.

Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes. En ten aanzien hiervan het leren van elkaar én van ondernemers uit heel andere vakgebieden.


Programma:
16.00 uur: ontvangst met koffie
16.30 uur: inleiding
16.45 uur: gastspreker
17.15 uur: gastspreker
17.45 uur: pauze
18.00 uur: gastspreker
18.30 uur: discussie
19.15 uur: diner met nazit
21.30 uur: einde

Kosten incl. diner:
Leden VNconstructeurs € 95,00 exclusief BTW
Niet-leden: € 125,00 exclusief BTW

Deelname levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!
Mis dit niet en schrijf u hieronder dan ook meteen in!
De inschrijving is voltooid na betaling via iDEAL*.

De Constructeurs-Cafés zijn gepland op:
• maandag 15 januari 2018 te Zoetermeer
• maandag 9 april 2018 te Zoetermeer
• maandag 25 juni 2018: Constructeurs-Grand-Café op nader te bepalen locatie midden Nederland.

Ook daar kunt u zich al voor inschrijven, want ook die wilt u niet missen!

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Commissie Ondernemerschap
VNconstructeurs

* Kunt u niet betalen via Ideal?
Tegen betaling van € 25,- administratiekosten is een losse betaling en factuur mogelijk.

  1. Schrijf u hieronder in en klik op "versturen en betalen". Wij ontvangen dan een bericht van inschrijving zonder betaling. 
  2. Maak het verschuldigde bedrag over op ons rekeningnummer op NL63 RABO 0159 9204 93 t.n.v. Vereniging Nederlandse Constructeurs. Het verschuldigde bedrag is voor leden € 145,20 en voor niet leden € 181,50. Deze bedragen zijn inclusief administratiekosten en BTW. Svp datum en plaats activiteit vermelden onder mededelingen.
  3. Per mail een bewijs van betaling sturen naar secretariaat@vnconstructeurs.nl onder vermelding van plaats en datum activiteit.
  4. Na ontvangst van bovenstaande mail wordt inschrijving verwerkt en bevestigd. U ontvangt dan eveneens van ons de factuur.


Contactgegevens

Lid van VNconstructeurs
 
Bedrijfsnaam:
Straat + nr:
Plaats:
 

Persoon:

Dhr / Mevr:
Voornaam:
Voorletters:
Achternaam:
Mobiel nummer:
E-mailadres:
 

Extra deelnemers: 
Factuur naar ander emailadres dan bovenstaand?
 
Kies uw Bank:
Let op! U verlaat zodadelijk deze website om de iDeal betaling te verrichten. Sluit dit iDeal venster NIET na de betaling maar druk op de 'Ga verder' knop. U komt dan terug op onze website waarna U een betalingsbevesting ontvangt per e-mail.Met deze inschrijving abonneert u zich ook op onze maandelijkse nieuwsbrief Context. Wanneer u de eerste nieuwsbrief heeft ontvangen kunt u zich via een link in de nieuwsbrief desgewenst afmelden voor de nieuwsbrief.