Nieuws


Laatste kans tot aanmelden! | 4-4-2017


Uw project nog niet aangemeld? Doe dit snel, uiterlijk voor 1 mei!

Constructeurs leveren een onmisbare, maar vaak onzichtbare bijdrage aan mooie, degelijke, duurzame maar vooral veilige gebouwen, bruggen, viaducten. Wij zijn trots op deze prestaties en willen dat delen met heel Nederland op de Dag van de Bouw, op zaterdag 20 mei 2017.

VNconstructeurs is dan ook erg blij dit evenement samen met Bouwend Nederland, UNeto-VNI en Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra te kunnen organiseren.
De afgelopen jaren trok de Dag van de bouw steeds zo’n 100.000 bezoekers op meer dan 100 locaties. Ook dit jaar openen weer vele bouw- en infraprojecten de poorten om aan iedereen te laten zien hoever bouwprojecten gevorderd zijn en wat erbij komt kijken om de bijzondere bouwwerken die Nederland kent, te construeren en te maken.

Werkt u als constructeur mee aan een mooi project dat in mei 2017 in uitvoering is? Heeft u een goed idee om op 20 mei 2017 aan het grote publiek te laten zien hoe constructeurs elke dag bijdragen aan een mooier en veiliger Nederland? Wilt u laten zien hoe dankzij de SLIMME ontwerpen van onze leden, de constructeurs en ingenieurs de vele mooie bouwwerken die Nederland rijk is, kunnen worden gerealiseerd?
Constructeurs helpen architecten en opdrachtgevers hun dromen waar te maken, en denken mee met de aannemer om een zo efficiënt mogelijk bouwproces mogelijk te maken. Constructeurs zijn onmisbaar om te zorgen dat bouwwerken veilig zijn zonder verspilling van materiaal.
Geef ook een boost aan het imago van de constructeur, en doe mee aan de Dag van de Bouw 2017
 
Meldt u aan via secretariaat@VNconstructeurs.nl
< Terug