Nieuws


Haal meer uit jezelf en uit elkaar! | 4-4-2017


Afgelopen zaterdag ontvingen de deelnemers aan de eerste editie van de BBB Masterclasss hun diploma waaronder twee leden van VNconstructeurs; Thijs van Schenck Brill en Youness Lyoussoufi. Van harte gefeliciteerd heren!

De BBB Masterclass is een management development programma voor ambitieuze managers en ondernemers in bouw en vastgoed. Het programma is ontwikkeld door TSM Business School en De Bouwer & Partners Training. Bij de doorontwikkeling zijn acht brancheverenigingen uit bouw en vastgoed betrokken. Zo ook VNconstructeurs.

Wij vroegen onder andere Youness Lyoussoufi en Thijs van Schenck Brill, beiden van Pieters Bouwtechniek, halverwege de masterclasses naar hun mening en ervaringen.
Dit is wat ze zeiden.


Beiden beoordelen de gehele BBB Masterclass met een 8. Volgens Thijs "Haal je met de BBB Masterclass meer uit jezelf en uit elkaar." En volgens Youness “Moet je niet alleen investeren in hard skills maar ook in soft skills, want uiteindelijk werk je met mensen.”

De volgende editie van de BBB Masterclass start op 12 mei met maximaal 16 deelnemers.
Als lid van VNconstructeurs krijgt u € 2.000 ledenkorting op het inschrijfgeld. U betaalt dan slechts €4.950,- in plaats van €6.950,-
Reageer snel want er is nog maar plek voor 4 deelnemers. Zie voor nadere informatie en inschrijving www.bbbmasterclass.nl

Liever eerst vrijblijvend ervaren wat de BouwbrancheBrede Masterclass voor jou en je bedrijf kan betekenen?
Kom dan  op woensdag 12 april naar de voorlichtingsavond in Muiden. Onder de titel ‘What is in it for you’. En waarop er volop tijd zal zijn voor ieders vragen. Aanmelden kan hier.
< Terug