Nieuws


Laat ook zien! Dag van de Bouw 2018 | 11-4-2018


Dag van de Bouw 2018
Meerdere leden van VNconstructeurs grijpen hun kans en zullen in diverse bouwprojecten zichtbaar zijn op de Dag van de Bouw in juni 2018. Voor constructeurs een uitgelezen moment om het publiek nu eens letterlijk te laten zien wat de rol van een constructeur is bij een bouwproject.

Project Testschool de Roemte te Loppersum
Zo laat Royal HaskoningDHV, samen met Visser en Smit Bouw verenigd in VIIA met het project Testschool Roemte zien, welke oplossingen er zijn voor het versterken en aardbevingsbestendig maken van scholen en andere bouwwerken in het Groningse aardbevingsgebied. Een voormalige basisschool in Loppersum wordt daarbij gebruikt om verschillende versterkingsmaatregelen voor bestaande bouw in de praktijk te testen.

De Meelfabriek te Leiden
Pieters Bouwtechniek heeft een transformatieproject van een Rijksmonument aangemeld; de herontwikkeling van de Meelfabriek in Leiden waarbij een voormalig fabriekscomplex omgebouwd wordt tot een woon-, werk- en recreëergebied.


Als je snel bent, kun je ook nog jouw project aanmelden voor de Dag van de Bouw. Sluitingsdatum voor de aanmelding is 16 april.

Grijp dus ook deze kans en laat op de Dag van de Bouw op 2 juni 2018 letterlijk zien wat wij als constructeurs bijdragen aan bouwprojecten en tot welke hoogstandjes we samen met onze bouwpartners in staat zijn.
Meedoen? Neem contact op met Bob Gieskens.
< Terug