Online nieuwsbrieven


 < Terug naar overzicht

TOPICS

Raak ook geïnspireerd tot meer commercieel en business succes!
CONTEXT: Constructeurs-Café | donderdag 26 juni 2014
Op maandag 7 juli organiseert de commissie Ondernemerschap van VNconstructeurs haar eerste activiteit: het Constructeurs-Café in het Theater Markant te Uden met als gastspreker Roland de Laak die op zijn 21e de jongste supermarktondernemer van ons land was. Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes.Eerste Constructeurs-Café
Het eerste Constructeurs-Café zal worden gehouden in het mooie, nieuwe theatergebouw Markant te Uden op maandagavond 7 juli.
De avond start om 17.00 met ontvangst in het theater. Na een inleiding door de commissie Ondernemerschap zal Roland de Laak een uitgebreide inspiratiesessie geven.
Aansluitend zullen we in het theatercafé gezamenlijk een driegangen diner genieten en met elkaar over ondernemerschap kunnen doorpraten. De commissieleden zijn er om ook van u te horen wat u bezig houdt en starten met leren van elkaar begint meteen.

Leden van VNconstructeurs betalen € 50,- ex. BTW en niet leden zijn ook van harte welkom. Zij betalen € 75,- ex. BTW voor deelname.

7 juli is al snel. Schrijf je hier dan ook meteen in!Ondernemerschap is...
 • Businessplan: wat en hoe?
 • Personeelsbeleid: werven en behouden
 • Acquisitie: hoe doe je dat?
 • Marketing & sales: hoe werkt dat?
 • Samenwerking, fusie, participatie en opvolging
 • Financiering
 • Verdienmodellen en prijsvorming
 • Omzet, marges en financiële reserves
 • Wat is de ideale omvang van een bedrijf?
 • Werken in het buitenland
 • Time management

Voor het vaststellen van de onderwerpen voor de volgende businessmeetings, horen we graag van u wat u bezighoudt en waar u meer van wilt weten voor het succes van uw onderneming!
Commissie Ondernemerschap
Op de jongste ALV van VNconstructeurs is kort de nieuwe commissie Ondernemerschap ingesteld. De oorspronkelijke commissie is gesplitst in een commissie Bouwproces (met de bestaande onderwerpen en bemensing van de oorspronkelijke commissie) en een nieuwe commissie Ondernemerschap.
De nieuwe commissie Ondernemerschap gaat zich richten op de commerciële kant van het ondernemerschap (marketing, communicatie en sales) en aspecten van strategie en beleid in management en bedrijfsvoering. Een hele mond vol en voor veel constructeurs misschien wat “ver van mijn bed” en abstract, maar daarom niet minder belangrijk voor het verdienvermogen van constructeurs. Meetings georganiseerd door de commissie Ondernemerschap zijn dan ook primair bedoeld voor ‘de ondernemers onder de constructeurs’ en constructeurs die meer willen weten over deze ondernemerschapszaken.

Het doel is constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes. We starten nu met de eerste businessmeeting het “Constructeurs-Café” waar constructeurs, zoals voorheen jaarlijks via het Constructeursplatform, elkaar kunnen ontmoeten. Deze businessmeetings gaan we meerdere malen per jaar organiseren zodat we van elkaar én van ondernemers uit heel andere vakgebieden kunnen leren en kennis kunnen delen op het gebied van Ondernemerschap.

Klik hier voor meer informatie over de Commissie Ondernemerschap.


Constructeurs-
Café:

Maandag 7 juli 2014
Van 17 tot 21.30 uur
Theater Markant te Uden


Elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid zet in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!Het programma:
Het Constructeurs-Café biedt een programma waarmee we van en met elkaar leren, maar ook van ondernemers uit heel andere vakgebieden, voor meer commercieel en business succes.

17.00 uur: ontvangst
17.45 uur: inleiding commissie Ondernemerschap
18.00 uur: inspiratiesessie Roland de Laak
19.00 uur: diner met nazit
21.30 uur: einde
 
Roland de Laak: gastspreker


Gastspreker op deze eerste bijeenkomst van de Commissie Ondernemerschap is de energieke en succesvolle retail ondernemer Roland de Laak, nu 38 jaar maar op zijn 21e de jongste supermarktondernemer van ons land. "De weg naar succes is geplaveid met doelstellingen."
De inzichten van deze ondernemer zijn bijzonder leerzaam en inspirerend te noemen, waarmee wij als constructeurs beslist ons voordeel kunnen doen.Wat is wijsheid?
Nog even doorrekenen aan een constructie of tijd maken voor het Constructeurs-
Café?

    
  
Deelnemen

Deelname aan de businessmeeting Constructeurs-Café van VNconstructeurs kost slechts €50,- ex BTW voor leden en €75,- ex BTW voor niet-leden. Dit alles is inclusief een driegangen diner in het theatercafé.

Aanmelden kan eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website of hier direct aanmelden. De inschrijving is voltooid na betaling via iDEAL.