Online nieuwsbrieven


 < Terug naar overzicht

Context nr 8-2015 | vrijdag 04 september 2015
Talent om trots op te zijn
Van 17 tot 20 augustus vond het internationaal congres van het IASS plaats in Amsterdam. Daarbij werden de door VNconstructeurs gesponsorde Hangai Prijzen toegekend aan jonge getalenteerde constructief onderzoekers. Onze voorzitter Paul Rijpstra roemde tijdens de uitreiking de hoge kwaliteit van de onderzoeken; “bijdragen van jonge geweldige constructeurs, waar we trots op mogen zijn”. Lees meer>
Groots Grand-Café
Jos Burgers gastspreker
Op maandag 12 oktober organiseert VNconstructeurs een groots Constructeurs-Grand-Café in Alphen aan den Rijn als afsluiting van een jaar succesvolle Constructeurs-Cafés. Veel praktische adviezen en heldere inzichten voor een veel beter rendement zullen tijdens dit Grand-Café gegeven worden door de meest gevraagde managementspreker van dit moment; drs. Jos Burgers.
Daarnaast krijgen alle deelnemers het boek ‘Geef nooit korting van Jos Burgers ter waarde van € 19,95 cadeau. Met vanzelfsprekend aansluitend een diner om na en bij te praten.
Een bijeenkomst die u niet kan en mag missen, schrijf hier dan ook snel in!
Win een iPad Air!
Meld nieuwe lezers aan voor Context en maak kans op een iPad Air.
Via onze website kan iedereen nieuwe lezers aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Degene die de meeste nieuwe lezers* aandraagt voor 10 november 2015 wint een iPad Air. Natuurlijk gaat het om nieuwe lezers die affiniteit hebben met het constructeursvak. Dus meld hier je collega’s en vakgenoten aan als lezer van Context en win die iPad Air!
Buildsoft
-Advertorial -
BuildSoft maakt snelle gebruiksvriendelijke software voor berekening van constructies in gewapend beton, staal en hout. Onze programma’s zijn bedoeld voor constructief ingenieurs, architecten, aannemers en bouwbedrijven.
Vanaf de opstart in 1989 stond bij BuildSoft de praktische bruikbaarheid centraal. Met de toegenomen capaciteiten van de computers zijn de producten geëvolueerd van 1D software ConCrete voor doorlopende liggers, naar het krachtige en betrouwbare 3D eindig elementenpakket Diamonds. Lees meer>
Gesponsord door:

      

     

        
• Hangai Prize
• Groots Grand-Café
• Win iPad Air
• BuildSoft

Drijven door de lucht
Zwemmen tussen 2 gebouwen op een hoogte van 10 verdiepingen? Dat kan straks in de transparante Skypool in Londen. Het 25 meter lange en 3 meter diepe zwembad wordt gemaakt van 20 cm dik glas. Voor de constructie worden aquarium ontwerpers ingeschakeld. Het zal een unieke ervaring worden voor de zwemmers; drijven door de lucht in Londen.
Freshgadgets

Reader te bestellen
De digitale reader "Duurzaam construeren met materialen" waarin alle verzamelde informatie en aanbevelingen uit het onderzoek van VNconstructeurs, is nu via onze website te bestellen.
De veelheid aan nationale en internationale informatie over de duurzaamheid van materialen is overzichtelijk en in samenhang in deze digitale reader samengevat. Een bron van informatie over de milieubelasting van constructies die nog niet eerder voorhanden was.
Kosten: € 45,- exclusief 6% BTW. Klik hier om te bestellen.

Open Monumentendag
In het weekend van 12 en 13 september zijn meer dan 4.000 prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt.
Open Monumentendag

Links


VNconstructeurs
Telefoon: 085 - 401 63 47 | secretariaat@vnconstructeurs.nl

www.vnconstructeurs.nl