Algemene Ledenvergadering op 22 mei 2019

Nieuws

| 21-03-2019

door redactie VNconstructeurs

Ook dit jaar combineren we de Algemene Ledenvergadering van VNconstructeurs weer met de Dag van de Constructeur; op woensdag 22 mei 2019. We blikken samen met onze gevolmachtigde leden en leden van commissies/werkgroepen  terug op het afgelopen verenigingsjaar en kijken samen naar de nabije toekomst.

VNconstructeurs heeft zich de afgelopen jaren steeds verder doorontwikkeld; we zijn steeds zichtbaarder en ons netwerk wordt steeds groter.
Informatie, kennisuitwisseling en netwerk. Dat zijn de kernelementen van onze vereniging. Daarnaast vertegenwoordigen we jullie belangen bij diverse partijen en in actuele dossiers.

Om de communicatie met de leden verder te versterken hebben we het afgelopen jaar onze nieuwe website verder geoptimaliseerd en gevuld. We praten u bij over de ontwikkelingen op het gebied van breedplaatvloeren. Voor de kennisoverdracht op dit gebied heeft VNconstructeurs in december vorig jaar een subsidie van BZK ontvangen. Ook zult u meer horen over de voorgenomen activiteiten op het gebied van Constructieve Veiligheid, volgend op de aanbeveling die wij van de Onderzoeksraad voor Veiligheid hebben ontvangen. Uiteraard ontbreken ook de meer formele elementen van de ALV niet.

De Dag van de Constructeur welke aansluitend op dezelfde locatie plaatsvindt is de opvolger van de Constructeursdag en wordt vanaf dit jaar door VNconstructeurs in samenwerking met Cement en Youcon georganiseerd en kent een verfrissende nieuwe opzet, gecombineerd met bestaande succesvolle elementen. Tijdens het avondgedeelte zal onder andere Erwin Medendorp, Onderzoeksmanager van de OVV, een bijdrage leveren.
Zo kunnen gevolmachtigde leden en leden van commissies en werkgroepen meerdere vliegen in 1 klap slaan!

Locatie:
NBC Congrescentrum,
Blokhoeve 1,
Nieuwegein
Klik hier voor een routebeschrijving

Programma:
10:00 –  10:30    Inloop en Ontvangst
10:30 – 12:00    Algemene Ledenvergadering

Gevolmachtigde leden en leden van commissies en werkgroepen van VNconstructeurs ontvangen een persoonlijke uitnodiging per mail voor de ALV met een link voor het gratis inschrijven.

AGENDA

di 21 januari 2020

Voorlichtingsbijeenkomst Kennisportaal Constructieve Veiligheid

Royal HaskoningDHV te Eindhoven

Van 13:00 tot 17:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

do 05 maart 2020

Constructeurs-Café maart 2020 zuid

Van Aken Architecture & Engineering te Eindhoven

Van 16:00 tot 21:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset