woensdag 28-10-2020

Cement Software dag

Locatie: online

van 14.00 tot 17.15 uur

Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

Kosten:

Leden Cement en/of VNc: gratis
NIet-leden: €50,- excl. BTW

Wil je meer weten over wat software voor jou kan betekenen? Kom dan naar de Cement Softwaredag op 28 oktober, dit jaar geheel online. Daar praten we je bij over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van software voor constructeurs en kun je kennismaken met uiteenlopende pakketten.

Door verschillende presentaties en deelsessies, krijg je een duidelijker beeld van de software die je kan helpen bij een goed constructief ontwerp. Deze deelsessies worden verzorgd door onder andere Construsoft, Buildsoft, WhiteLioness (Packhunt .io), Struct4U, VIKTOR en Cervenka Consulting (Atena).

Jeroen Pat, innovator bij TBI, kijkt in zijn keynote-lezing naar toekomstige ontwikkelingen in de bouw en laat zien wat jij op korte termijn kunt veranderen in het ontwerpproces, in het bijzonder het constructieve ontwerp. In de keynote-lezing van Lex van de Meer van ABT gaat hij in op de vraag of niet-lineair rekenen de nieuwe standaard wordt voor de constructeur.

We starten woensdagmiddag om 14.00 uur en sluiten iets na 17.00 uur af. Voor het volledige programma en inhoud van de keynote-lezingen en de deelsessies verwijzen we je naar de website van Cement. Het programma is nog onder voorbehoud.

Aanmelden, gratis voor leden van Cement en van VNconstructeurs
Meld je aan via www.cementonline.nl/softwaredag. Deelname is gratis voor leden van Cement en van VNconstructeurs. Niet leden betalen € 50,- v Lukt het inschrijven niet helemaal? Stuur dan een mailtje naar m.matthijssen@aeneas.nl, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Graag tot 28 oktober!

  • Reset

OVERIG AGENDA