do 13 juni 2019

Constructeurs-Café Eindhoven

Locatie: Advies- en ingenieursbureau Van de Laar

van 16.00 tot 21.30 uur

Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor het Constructeurs-Café op donderdag 13 juni 2019 bij Advies- en ingenieursbureau Van de Laar te Eindhoven.

Locatie:
Advies- en ingenieursbureau Van de Laar
Innovation Powerhouse
Zwaanstraat 31R
5651 CA Eindhoven

Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

Kosten:

inclusief diner

Leden VNc: € 95,- excl. BTW
Niet-leden VNc: € 125,- excl. BTW

Deelname levert ook 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!

Tijdens het Constructeurs-Café op donderdag 13 juni 2019 krijgen we een kijkje in de keuken bij lidbedrijf Advies- en ingenieursbureau Van de Laar te Eindhoven. Naast informatie over en een rondleiding door hun unieke huisvesting Innovation House, gaan we in op Lean & Learn Management binnen een advies- en ingenieursbureau. Over het leggen van een basis en het verankeren van het continu verbeteren en leren als organisatie.

Inspireren en ondersteunen van constructeurs bij het realiseren van commercieel en business succes zijn sinds de introductie de doelstellingen van de Constructeurs-cafés. Het thema van de Constructeurs-Cafés in 2019 is professionalisering en wordt steeds vormgegeven aan de hand van een praktisch voorbeeld uit het bedrijf van de gastheer, in dit geval lidbedrijf Advies- en ingenieursbureau Van de Laar.

Directeur Leon Mevis van Van de Laar start dit Constructeurs-Café met een uitleg over, en rondleiding door hun unieke locatie; het Innovation Powerhouse te Eindhoven. De getransformeerde voormalige energiecentrale van Philips uit 1958 heeft na jaren leegstand een nieuw leven gekregen; een bedrijfsverzamelgebouw voor de creatieve maak-industrie waar verschillende innovatieve bedrijven een community vormen, elkaar ontmoeten en inspireren. Niet alleen was de spectaculaire transformatie een eigen project van Van de Laar, maar heeft het ingenieursbureau zich hier zelf ook gevestigd.

In het kader van het jaarthema van de Constructeurs-Cafés, ‘professionalisering’, is er vervolgens een workshop Lean and Learn onder leiding van Arpa Learn Institute. Hierin alles over de moderne organisatie welke zich flexibel aanpast aan de marktomstandigheden en waar maximaal gericht wordt op het creëren van klantwaarde en werknemersgeluk.
In deze workshop leggen we met Arpa de basis om als organisatie continu te verbeteren en te leren en dit ook in de organisatie te verankeren.

Vanzelfsprekend hebben we als afsluiting weer een diner zodat we volop de gelegenheid krijgen om te netwerken en met elkaar een goed gesprek te voeren.

Programma:
16.00 uur: ontvangst met koffie
16.30 uur: inleiding & business case door Leon Mevis – Van de Laar
17.30 uur: pauze
17.45 uur: workshop Lean and Learn door Arpa
18.30 uur: gezamenlijke discussie
19:00 uur: diner
21.30 uur: einde

Kosten incl. diner:
Leden VNconstructeurs € 95,00 exclusief BTW
Niet-leden: € 125,00 exclusief BTW

Deelname levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!

Kom op donderdag 13 juni 2019 naar het Constructeurs-Café bij Advies- en ingenieursbureau Van de Laar te Eindhoven en laat u ook inspireren tot meer commercieel en business succes.

Schrijf u hieronder meteen in!

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Commissie Ondernemerschap
VNconstructeurs

agenda

wo 22 mei 2019

Dag van de Constructeur 2019

NBC Congrescentrum Nieuwegein

Van 12:00 tot 21:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

wo 22 mei 2019

Avondbijeenkomst Constructieve veiligheid

NBC Congrescentrum te Nieuwegein

Van 17:30 tot 21:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

ma 27 mei 2019

RTG breedplaatvloeren Rotterdam

IMd te Rotterdam

Van 17:00 tot 20:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...