Constructeurs Grand Café exclusieve hand-out AVG

Documenten – download

| 10-07-2018

door redactie VNconstructeurs

Exclusief voor leden stellen we de handout beschikbaar van één van de sprekers op het Constructeurs Grand Café afgelopen maandag op Kasteel Sterkenburg te Driebergen Rijsenburg.

Jo Weerts van JWInfotainment beet tijdens deze bijeenkomst het spits af. Jo wist complexe materie op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en andere onderwerpen op een luchtige, humorvolle manier voor het voetlicht te brengen. Met talrijke anekdotes, metaforen en kwinkslagen maakte hij de wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid en arbeidsrecht glashelder en alles behalve taai!

Hij nam de aanwezigen op zijn eigen wijze mee in de materie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ofwel de Privacywet. Een bijzonder actueel onderwerp waar iedereen op verschillende manieren mee te maken krijgt of al heeft.

Na inloggen kunnen leden de handout gratis downloaden vanaf hun eigen profielpagina (inloggen via deze link of via de grijze menubalk bovenin de website. Profielpagina alleen na inloggen te bereiken via ‘uw profiel’ in zelfde grijze balk).

AGENDA

di 01 december 2020

Workshops Statica 6.0

locatie: webinar

Van 08:50 tot 12:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

do 03 december 2020

Workshop professionele tegenspraak

locatie: Online via MS-Teams

Van 08:50 tot 12:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

do 22 april 2021

Dag van de Constructeur 2021

De Utrechtse Stadsvrijheid te Utrecht

Van 09:30 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset