Constructeurs Grand Café exclusieve hand-out AVG

Documenten – download

| 10-07-2018

door redactie VNconstructeurs

Exclusief voor leden stellen we de handout beschikbaar van één van de sprekers op het Constructeurs Grand Café afgelopen maandag op Kasteel Sterkenburg te Driebergen Rijsenburg.

Jo Weerts van JWInfotainment beet tijdens deze bijeenkomst het spits af. Jo wist complexe materie op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en andere onderwerpen op een luchtige, humorvolle manier voor het voetlicht te brengen. Met talrijke anekdotes, metaforen en kwinkslagen maakte hij de wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid en arbeidsrecht glashelder en alles behalve taai!

Hij nam de aanwezigen op zijn eigen wijze mee in de materie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ofwel de Privacywet. Een bijzonder actueel onderwerp waar iedereen op verschillende manieren mee te maken krijgt of al heeft.

Na inloggen kunnen leden de handout gratis downloaden vanaf hun eigen profielpagina (inloggen via deze link of via de grijze menubalk bovenin de website. Profielpagina alleen na inloggen te bereiken via ‘uw profiel’ in zelfde grijze balk).

AGENDA

wo 27 september 2023

Hoogbouwcongres 2023

Kinepolis Jaarbeurs, Jaarbeursboulevard 300, Utrecht

Van 12:00 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

di 03 oktober 2023

Staalbouwdag 2023

AFAS Theater, Leusden

Van 11:00 tot 17:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset

Nieuws |

Winnaars CvhJ