za 15 juni 2019

Dag van de Bouw 2019

Locatie: diverse locaties door heel Nederland

van 10.00 tot 16.00 uur

Voor iedereen

Op zaterdag 15 juni is weer het jaarlijkse publieksevenement De Dag van de Bouw waar ook wij de unieke kans hebben ons vak te laten zien in vele infra- en bouwprojecten. Diverse partners in de bouwkolom openen die dag de deuren van verschillende bouwplaatsen om het publiek in Nederland te laten zien wat er allemaal gebeurt, kan en gerealiseerd wordt.

Het werk van constructeurs is vaak onzichtbaar en onbekend. De Dag van de Bouw biedt dan ook de unieke gelegenheid om ons werk wel zichtbaar te maken en daarmee ons vakmanschap en onze toegevoegde waarde te presenteren aan de vele bezoekers van deze dag.

Op zaterdag 15 juni kunnen bezoekers in het hele land verschillende onderdelen van het bouwproces ervaren. Op deze dag zetten we het veelzijdig karakter van de bouw- en infrasector extra in de verf. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Alleen samen kunnen we tonen hoe mooi en interessant onze sector is.

Tijdens de Dag van de Bouw 2018 kon het publiek aanschouwen hoe de bouw na enkele jaren van crisis weer herboren was met maar liefst 130 opengestelde projecten, variërend van zorginstellingen tot sluizen, van renovatiewerk tot de aanleg van rivierlandschappen, en dat van Groningen tot in Limburg.

Jullie doen dit jaar toch ook mee? Meld hier, samen met de aannemer, jouw project aan!

Deze 14e editie van de Dag van de Bouw organiseren wij ook dit jaar in samenwerking met de Aannemersfederatie, Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI), Bouwend Nederland en de Dag van de Architectuur.

  • Reset

OVERIG AGENDA