Dag van de Bouw 2020 geannuleerd

Nieuws

| 29-03-2020

door redactie VNconstructeurs

Helaas heeft Bouwend Nederland moeten besluiten de 15e editie van de Dag van de Bouw op 20 juni 2020 te annuleren als gevolg van de corona-crisis.  Het is momenteel onduidelijk of de beperkende maatregelen rondom evenementen op 20 juni nog van kracht zullen zijn, maar met het oog op de  grote gevolgen van de corona-crisis voor de bouw en de omvangrijke voorbereiding voor het organiseren van deze Dag, heeft de organisatie deze beslissing genomen.

Ontzettend jammer dat we dit jaar niet ons vak kunnen laten zien in diverse infra- en bouwprojecten, maar we hopen dat de 15e editie van de Dag van de Bouw in het voorjaar van 2021 alsnog kan plaatsvinden.

De Dag van de Bouw is dé dag waarop bouwplaatsen in heel Nederland hun hekken openen voor publiek om te laten zien hoe mooi onze sector is. We laten tijdens deze dag mensen kennis maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis en waarde van de bouw en infra.

De Dag van de Bouw zou in 2020 voor de 15e keer plaatsvinden. Bouwend Nederland organiseert de Dag van de Bouw. Sinds 2017 is dat in samenwerking met VNconstructeurs, Aannemersfederatie Nederland, Techniek Nederland en de Dag van de Architectuur. Deelnemende projecten zijn inmiddels geïnformeerd.

OVERIG NIEUWS

  • Reset