Juridisch informatiedocument breedplaatvloeren

Documenten – downloads

| 20-10-2017

door redactie VNconstructeurs

Inventarisatie risico’s in bouwwerken met breedplaatvloeren
Wellicht bent u de afgelopen weken al benaderd of heeft u zelf actie ondernomen om na te gaan of u betrokken bent geweest bij projecten met breedplaatvloeren in een vergelijkbare situatie als bij de parkeergarage in Eindhoven.

VNconstructeurs heeft van diverse leden vragen gekregen over hoe zij het  beste invulling kunnen geven aan informatieverzoeken. Wij hebben, samen met onze partner Ubink-Rijs Advocaten, een informatiedocument samengesteld dat u hierbij kan helpen. Dit is exclusief beschikbaar voor leden.

Het document bevat een aantal algemene richtlijnen. Het bestuur van VNconstructeurs adviseert u om in ieder geval intern binnen uw eigen bureau na te gaan of u informatie beschikbaar heeft over projecten waarin breedplaatvloeren zijn toegepast. Voor afwegingen over verdere te zetten stappen verwijzen wij u graag naar het document welke wij op 24 oktober 2017 aan alle VNc-leden hebben toegestuurd per mail.

Heeft u na lezing van het document specifieke vragen over projecten waarbij u zelf als constructeur betrokken bent, dan kunnen leden van VNconstructeurs gebruik maken van de helpdesk van Ubink-Rijs Advocaten.

Heeft u als lid onze mail met het juridische informatiedocument niet ontvangen? Stuur dan een mail naar secretariaat@vnconstructeurs.nl.

AGENDA

wo 09 november 2022

Volledige webinarserie Duurzaam Ontwerpen

locatie: Online via MS-Teams

Van 16:00 tot 19:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

wo 18 januari 2023

Webinar Duurzaam Ontwerpen 18 januari 2023

locatie: Online via MS-Teams

Van 16:00 tot 19:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

wo 15 februari 2023

Webinar Duurzaam Ontwerpen 15 februari 2023

locatie: Online via MS-Teams

Van 16:00 tot 19:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset