Laat jouw werk zien: Dag van de Bouw

Op 2 juni is weer het jaarlijkse publieksevenement De Dag van de Bouw waar ook wij de unieke kans hebben ons vak te laten zien in vele infra- en bouwprojecten. Diverse partners in de bouwkolom openen die dag hun deuren van verschillende bouwplaatsen om het publiek in Nederland te laten zien wat er allemaal gebeurt, kan en gerealiseerd wordt.

Het werk van constructeurs is vaak onzichtbaar en onbekend. De Dag van de Bouw biedt dan ook de unieke gelegenheid om ons werk wel zichtbaar te maken en daarmee ons vakmanschap en onze toegevoegde waarde te presenteren aan de ruim 90.000 bezoekers van deze dag.

Werk jij ook aan een interessant project waar de rol van de constructeur goed voor het voetlicht komt of die het bekijken waard is? Neem dan contact op met Bob Gieskens van onze vereniging, zodat we je kunnen helpen met het openstellen van jullie project op de Dag van de Bouw.
De Dag van de Bouw geeft ons de gelegenheid ons te presenteren, draagt zorg voor brede promotie aan het evenement en helpt je bij de promotie van jullie project.

De Dag van de Bouw wordt in samenwerking georganiseerd (initiatiefnemer Bouwend Nederland, VNconstructeurs, AFM, Dag van de Architectuur en UNETO-VNI) om de bouwsector breed te presenteren en een compleet beeld te geven van de bouw in Nederland.

Ons streven is om in elke regio één of meerdere projecten open te stellen waar de rol van de constructeur goed belicht kan worden.
Grijp dus deze kans en meld samen met de aannemer jouw project aan of neem contact op met Bob Gieskens om samen met ons een interessant project open te stellen op de Dag van de Bouw 2018.

Bekijk hieronder een video met informatie.

AGENDA

OVERIG NIEUWS