BBB Masterclass

Tel: 0294-450585
info@de bouwer.nl

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPROGRAMMA

De BouwBrancheBrede Masterclass is een programma voor mensen uit alle geledingen van bouw en vastgoed die zich willen voorbereiden op eindverantwoordelijkheid. Het is een programma van acht maanden. Met vier stevige modules, intervisies, bedrijfsbezoeken en meer. De rode draad? Jouw eigen praktijk, jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw ambities in de keten.

De groep bestaat uit maximaal zestien personen. Je beleeft een achtbaanrit als nooit te voren. In vier tweedaagse modules krijg je een soepele integratie van theorie en praktijk. Daarnaast doe je ter verdieping intervisies en kijk je tijdens bedrijfsbezoeken bij elkaar in de keuken. De thema’s van de vier modules zijn zelfleiderschap, integraal ketenbeheer, de toekomst van de bouw en innovatie van eigen business modellen.

Leden van VNconstructeurs krijgen € 2.000,- korting op de opleiding, waarmee deelnamekosten slechts € 4.950,- bedragen voor leden.

Ook even proeven wat de masterclass voor jou kan betekenen?
Kijk hieronder het filmpje voor een impressie.

Op 19 januari en 20 februari 2019 worden er twee gratis voorlichtingsbijeenkomsten over de BBB Masterclass georganiseerd.
Op vrijdag 5 april 2019 start de nieuwe BBB Masterclass.

Voor meer informatie en voor aanmelding voor de BBB Masterclass met ledenkorting, klik hier.