Nieuwe functionaliteiten voor leden op website VNconstructeurs

Nieuws

| 11-07-2018

door redactie VNconstructeurs

Het zal u vast niet ontgaan zijn… we hebben een nieuwe website. Naast dat we hier alle actuele informatie en alles wat daaraan voorafging op een frisse wijze overzichtelijke bij elkaar aanbieden, zijn er speciaal voor leden een aantal handige functionaliteiten ingebouwd.

Alle leden van VNconstructeurs hebben inmiddels een mail ontvangen met daarin een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Zodra u bent ingelogd, (via de rode knop rechts bovenin de website) biedt de website naast de algemene content ook artikelen en downloads exclusief voor leden. Denk bijvoorbeeld aan de hand-out Algemene Verordening Gegevensbescherming en de presentaties van de kennisbijeenkomst over breedplaatvloeren op 31 mei j.l.
Daarnaast heeft elk lid zijn/haar persoonlijke profielpagina (rechts bovenin de website zichtbaar als ingelogd) waar een overzicht staat van alle ons bekende gegevens van u, en waar ook deze exclusieve downloads beschikbaar zijn.

Ook voor het inschrijven voor bijeenkomsten, het bestellen van producten e.d. is de login een handige tool. Zodra ingelogd, zullen alle formulieren zich grotendeels automatisch vullen en maakt u automatisch gebruik van het speciale ledentarief.

Elk lid van VNconstructeurs komt in  aanmerking voor een persoonlijke login. Is uw bedrijf lid maar heeft u geen login ontvangen? Stuur dan een mail aan secretariaat@vnconstructeurs.nl en vraag een account aan.

Niet ingelogd? Dan kunt u niet terecht op uw persoonlijke profielpagina en heeft u geen toegang tot exclusieve informatie en tarieven voor leden.

AGENDA

do 22 april 2021

Dag van de Constructeur 2021

De Utrechtse Stadsvrijheid te Utrecht

Van 09:30 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset