Nieuwe functionaliteiten voor leden op website VNconstructeurs

Nieuws

| 11-07-2018

door redactie VNconstructeurs

Het zal u vast niet ontgaan zijn… we hebben een nieuwe website. Naast dat we hier alle actuele informatie en alles wat daaraan voorafging op een frisse wijze overzichtelijke bij elkaar aanbieden, zijn er speciaal voor leden een aantal handige functionaliteiten ingebouwd.

Alle leden van VNconstructeurs hebben inmiddels een mail ontvangen met daarin een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Zodra u bent ingelogd, (via de rode knop rechts bovenin de website) biedt de website naast de algemene content ook artikelen en downloads exclusief voor leden. Denk bijvoorbeeld aan de hand-out Algemene Verordening Gegevensbescherming en de presentaties van de kennisbijeenkomst over breedplaatvloeren op 31 mei j.l.
Daarnaast heeft elk lid zijn/haar persoonlijke profielpagina (rechts bovenin de website zichtbaar als ingelogd) waar een overzicht staat van alle ons bekende gegevens van u, en waar ook deze exclusieve downloads beschikbaar zijn.

Ook voor het inschrijven voor bijeenkomsten, het bestellen van producten e.d. is de login een handige tool. Zodra ingelogd, zullen alle formulieren zich grotendeels automatisch vullen en maakt u automatisch gebruik van het speciale ledentarief.

Elk lid van VNconstructeurs komt in  aanmerking voor een persoonlijke login. Heeft u geen login ontvangen? Stuur dan een mail aan secretariaat@vnconstructeurs.nl en vraag een account aan.

Niet ingelogd? Dan kunt u niet terecht op uw persoonlijke profielpagina en heeft u geen toegang tot exclusieve informatie en tarieven voor leden.

AGENDA

wo 31 oktober 2018

Cement softwaredag

Congrescentrum 1931 te Den Bosch

Van 13:00 tot 17:30

Lees meer en schrijf direct in >

do 01 november 2018

COBc Congres

Arminiuskerk te Rotterdam

Van 09:00 tot 17:00

Lees meer en schrijf direct in >

wo 21 november 2018

Symposium Eurocodes

RoyalHaskoning/DHV te Amersfoort

Van 15:00 tot 21:00

Lees meer en schrijf direct in >

OVERIG NIEUWS

  • Reset