Onze activiteiten & Coronavirus – update

Nieuws

| 16-03-2020

door redactie VNconstructeurs

Naast het besluit van het kabinet van afgelopen donderdag om bijeenkomsten met meer dan 100 personen te verbieden, zijn het afgelopen weekend aanvullende maatregelen genomen om verspreiding van het Coronavirus te beperken. Deze gelden in ieder geval tot en met 6 april 2020.

VNconstructeurs heeft in deze periode geen activiteiten gepland staan, maar uit voorzorg zal de Netwerkbijeenkomst Noord Nederland bij gastheer Calduran op dinsdag 7 april, in ieder geval verplaatst worden tot een nader te bepalen datum. Inschrijven is pas weer mogelijk als de nieuwe datum vastgesteld is.

Voor alle overige activiteiten blijven de geplande data staan en gaan de voorbereidingen gewoon door; de ALV op 23 april en de Dag van de Constructeur op donderdag 14 mei. We blijven de richtlijnen en adviezen van de RIVM en de regering volgen en zullen bij wijzigingen van activiteiten jullie daar zo tijdig mogelijk over informeren.

Heb je je ingeschreven en moeten we annuleren? Dan blijft de inschrijving uiteraard geldig voor de nieuw geplande datum!

Voor de laatste informatie over het coronavirus verwijzen we graag naar de volgende websites:

OVERIG NIEUWS

  • Reset