Buildsoft

Hundelgemsesteenweg 244-1
BE – 9820 Merelbeke
BELGIË
T +32(0) 9 252 66 28

E: info@buildsoft.eu
E: support@buildsoft.eu
I: www.buildsoft.eu

BUILDSOFT

Optimale combinatie van efficiënte rekensoftware en sterke dienstverlening.

BuildSoft maakt snelle gebruiksvriendelijke software voor berekening van constructies in gewapend beton, staal en hout. Onze programma’s zijn bedoeld voor constructief ingenieurs, architecten, aannemers en bouwbedrijven.

Gebruiksvriendelijk
Vanaf de opstart in 1989 stond bij BuildSoft de praktische bruikbaarheid centraal. Met de toegenomen capaciteiten van de computers zijn de producten geëvolueerd van 1D software ConCrete voor doorlopende liggers, naar het krachtige en betrouwbare 3D eindig elementenpakket Diamonds. Ondanks de kracht en volledigheid van onze producten blijven zij bijzonder intuïtief in het gebruik. Uw leercurve is gegarandeerd kort.

Vrije keuze investering
Wenst u onze producten aan te kopen, of spreidt u liever uw investering in de tijd met de huurformule? Bij ons hebt u de vrije keuze.

  • Diamonds is hét allround pakket voor de constructeur en berekent 2D raamwerken & balkenroosters, vloerplaten, funderingen, wanden, 3D gebouwen, eventueel aangevuld met seismische belasting, kraanbanen en brandbelasting, vanaf 39.5€ /maand
  • PowerConnect berekent stalen verbindingen, 55€/maand
  • ConCrete ontwerpt en bewapent doorlopende liggers in beton, 55€/maand

VIP support
“Onze uniek mix van rekenkracht, gebruiksvriendelijkheid en service, is wat de klanten aantrekt. Bij ons krijg je antwoord op je vragen. Wij beschikken immers over een brede technische expertise op gebied van constructief rekenen en Eurocodes.” , zegt Geert Goossens, CEO van BuildSoft.

Wereldwijd
Onze producten worden gebruikt in meer dan 50 landen. Mede met de hulp van distributeurs in Zuid-Europa, Scandinavië, Zuid-Amerika, Midden Oosten en China zijn er meer dan 4000 BuildSoft licenties in gebruik. Met een product als bijvoorbeeld PowerConnect, voor berekening van stalen verbindingen, onderscheiden wij ons in de markt omwille van de eenvoud en performantie en trekken zo wereldwijd nieuwe gebruikers aan.

De BIM eXpert
De nieuwe BuildSoft BIM eXpert is een revolutie voor constructeur en tekenaar. U zit beiden in hetzelfde kantoor of elk in een ander werelddeel. BIM modellen worden eenvoudig meerdere keren heen en weer gestuurd, telkens mét clash controle en mét behoud van nieuw gedefinieerde parameters.

Uw voordeel
Bij BuildSoft bent u dus aan het juiste adres voor een optimale combinatie van efficiënte rekensoftware en sterke dienstverlening. Daarom worden BuildSoft producten zo vaak én met zoveel plezier gebruikt.