-
Informatie, inspiratie en informeel samenzijn. Dat waren de ingrediënten van het 3e Constructeurs Grand Café op 25 juni. Inspiratie in ieder geval door de prachtige locatie van Kasteel Sterkenburg.
-
Ruim 45 deelnemers gingen in gesprek met Willem van Dijk (Heijmans), Johan Bolhuis (BAM) en Willem Adriaanssen en Winifred van den Bosch van Hevo.
-
Afgelopen maand werden er weer twee Constructeurs-Cafés georganiseerd, waar drie verschillende opdrachtgevers aan het woord waren over te lage honoraria en de nadelige gevolgen daarvan.
-
Algemeen directeur Henny de Haas gaf een toelichting op zijn ondernemersvisie: "De sleutel tot succes voor het behalen van meer resultaat, is het centraal stellen van onze mensen”.
-
Afgelopen maand werd het seizoen Constructeurs-Cafés weer groots afgesloten met een Constructeurs-Grand-Café in Kasteel de Haar te Haarzuilens.
-
De bouw trekt aan, maar de rendementen van constructeurs blijven zorgelijk. Dat was een van de conclusies die Jan van der Doelen, Sectormanager Bouw en Vastgoed van ING, trok tijdens de recente Constructeurs-Cafés.