Toelichting stappenplan breedplaatvloeren

Documenten – Downloads

| 22-12-2017

door redactie VNconstructeurs

Vandaag heeft het Ministerie van BZK de beloofde toelichting op het informatiedocument en bijbehorend stappenplan voor onderzoek naar de risico’s van bouwwerken met breedplaatvloeren gepubliceerd.

Bent u als constructeur betrokken bij onderzoeken naar bestaande gebouwen met breedplaatvloeren? Gebruik dan vooral de toelichting op het stappenplan en deel dit vooral ook met iedereen die hier belang bij heeft.

Hier treft u het oorspronkelijke informatiedocument.

Hier treft u de toelichting.

Hier treft u een link naar betreffende pagina van het ministerie van BZK.

AGENDA

do 22 april 2021

Dag van de Constructeur 2021

De Utrechtse Stadsvrijheid te Utrecht

Van 09:30 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

cvhj-winnaars-2020

De markt trekt aan, de druk op de arbeidsmarkt neemt toe en constructieve veiligheid staat breed op de agenda. Daarmee is de positie van de constructeur onverminderd belangrijk. Hoe speel je als constructeur optimaal in op deze veranderende markt en hoe versterk je je eigen rol en neem je anderen hierin mee? Kortom: hoe CONSTRUEER jij jouw toekomst?

Na het succes van vorig jaar, trekken ‘‘MBA in één dag®’ en VNconstructeurs ook nu weer samen op met weer een exclusief aanbod voor leden van VNconstructeurs van 2 in 1: deelname aan MBA in 1 Dag met Ben Tiggelaar (vrijdag 23 maart) PLUS de gratis Masterclass op maat voor constructeurs met Diana Remmers (vrijdag 6 april).

Met toptrainer Ben Tiggelaar op de eerste dag ontvangt u al veel praktische informatie. Op de tweede dag (exclusief voor leden van VNconstructeurs) maakt hoog gewaardeerde spreker van afgelopen jaar Diana Remmers, een gerichte vertaalslag naar de constructeurspraktijk en jouw eigen rol daarin! In een dynamische, interactieve sessie maakt ze de thema’s uit MBA in 1 dag praktisch toepasbaar. Zij zoomt in op het gedrag dat nodig is voor de constructeur van de toekomst.

Voor elke deelnemer bovendien:

  • Een XXL audiopakket met maar liefst 20 uur naslagmateriaal?
  • Het boek ‘MBA in één dag’?
  • Handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips.

Twijfel je nog of je voordelig wilt deelnemen?
Download
hier het gratis previewpakket of lees hier alles en schrijf je gewoon in!

AGENDA

do 22 april 2021

Dag van de Constructeur 2021

De Utrechtse Stadsvrijheid te Utrecht

Van 09:30 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset