VNconstructeurs aanwezig op Building Holland 2021

Nieuws

| 24-09-2021

door redactie VNconstructeurs

Op 2, 3 en 4 november 2021 vindt de nieuwe editie van Building Holland plaats in de RAI in Amsterdam. Dit jaar bemannen we samen met KPE-groep en het HTI een lounge-faciliteit op de beursvloer. Hier zullen verspreid over deze dagen diverse experts en genodigden plaats nemen aan onze ronde tafel en het gesprek met elkaar aangaan over gevarieerde thema’s.

Kom naar Building Holland, hét fysieke innovatieplatform voor bouw en vastgoed. Duurzaamheidsdoelstellingen, je kunt er -ook als constructeur- niet meer omheen. Daarom zal deze editie volledig in het teken staan van duurzame innovaties. Tijdens het driedaagse evenement worden er visies, innovaties en oplossingen gepresenteerd om de bouw- en vastgoedsector te laten zien hoe zij een doorslaggevende rol in deze ’net zero’ transitie kunnen waarmaken. De Constructeurstafel in onze lounge op de beursvloer is bij uitstek de plek om het gesprek aan te gaan over de rol die de constructeur daarbij kan én moet spelen! En natuurlijk om gebouweigenaren, opdrachtgevers en anderen te ontmoeten!

Daarnaast organiseren wij ook op de dinsdagochtend een side event met meerdere sprekers. In deze presentaties taan de thema’s verduurzaming en energietransitie centraal en bespreken we de ook de toegevoegde waarde van de constructeur in deze gehele keten. Toegezegd hebben in ieder geval de huidige Constructeur en Talent van het Jaar, Arjan Habraken en Marijn  Bruurs. Beiden hebben hun titel in 2020 in ieder geval deels te danken aan hun inzet voor verduurzaming en samenwerking in de keten.

Wij zijn in ieder geval aanwezig en we hopen jou daar ook te ontmoeten. Registreer je hieronder als relatie van VNconstructeurs.

Nomineer de Constructeur of het Talent van het Jaar 2021

Ook dit jaar zal  de Constructeur van het jaar 2021 en het Talent van het jaar 2021 worden gekozen. Deze jaarlijkse verkiezing is wederom tot stand gekomen door een samenwerking tussen VNcontructeurs, KPE-groep en het HTI.

Op dinsdag 2 november 2021 tijdens de eerste dag van Building Holland, worden op het hoofdpodium deze welverdiende awards uitgereikt aan de winnaars. Aansluitend zullen we met de winnaars, hun voorgangers Marijn en Arjan informeel napraten aan de ‘Constructeurstafel’.

De Constructeur van het jaar en Talent van het jaar gaan over de toekomst van het vakgebied. De maatschappelijke relevantie van de constructeur is groot. De bijdrage aan het realiseren van veilige, duurzame en zeker ook mooie bouwwerken is onmisbaar, maar vaak onzichtbaar. De verkiezing ‘Constructeur en Talent van het Jaar’ is erop gericht om de zichtbaarheid van die bijdrage te vergroten. Binnen, maar vooral ook buiten de sector. Voor deze verkiezing komen dan ook personen in aanmerking die zich op een bijzondere wijze gepresenteerd hebben én ambassadeur zijn van het vak. En vanzelfsprekend bovengemiddeld presteren op de onderstaande vier criteria:

  • Samenwerking
  • Maatschappelijk relevant
  • Vernieuwend en aansprekend
  • Ontwikkeling vakgebied

Kijk voor meer informatie op de website  en geef de constructeur op waarvan jij vindt dat deze in de spotlight mag komen te staan. www.constructeurvanhetjaar.nl

Nomineren kan nog t/m 8 oktober 2021 dus wacht niet te lang.