Zien we jou op Building Holland?

Nieuws

| 15-10-2021

door redactie VNconstructeurs

De Constructeur en het Talent van het jaar worden aanstaande 2 november bekend gemaakt tijdens Building Holland in Amsterdam. Vanaf het hoofdpodium zal bekend worden wie de opvolgers worden van Arjan Habraken en Marijn Bruurs. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door VNconstructeurs. Meld je nu gratis aan om live aanwezig te zijn bij de verkiezing en bij de andere programma-onderdelen van VNconstructeurs op Building Holland

De afgelopen maanden kon iedereen zijn of haar collega opgeven via de website www.constructeurvanhetjaar.nl. Inmiddels zijn de aanmeldingen binnen gestroomd en buigt de jury zich over de kandidaten. In de jury zitten Noortje de Geus, Joost Vos, Pierre Hendrikx, Willem van Dijk, Koen van Doremaele, Patrick van Dodewaard, Arjan Habraken, Marijn Bruurs.

Constructeur en talent van het jaar 2021
Award uitreiking – dinsdag 2 november van 12.15 tot 13.00 uur
Ook dit jaar zal weer de award uitreiking plaatsvinden voor de Constructeur en het Talent van het jaar 2021. Deze feestelijke uitreiking zal plaatst vinden op het hoofdpodium. Marijn Bruurs en Arjan Habraken blikken terug op hun ervaringen als Constructeur en Talent van het jaar 2020.

Juryvoorzitter Noortje de Geus zal de winnaars bekendmaken. Daaraan voorafgaand zullen de genomineerden zich voorstellen. Daarna zal er met hen aansluitend een gesprek plaatsvinden aan de grote tafel op onze stand.

De winnaar gaat naar huis met een opleidingsvoucher ter waarde van €1500, beschikbaar gesteld door KPE Groep/HTI.

Kijk voor meer informatie over de criteria en de oud-winnaars op www.constructeurvanhetjaar.nl .

Maar er is meer!

Hoe helpt de constructeur verduurzaming en energietransitie mogelijk te maken?
Side event – dinsdag 2 november van 10.15 tot 12.00 uur
Voorafgaand aan de Award-uitreiking hosten wij, samen met KPE Groep en het HTI, op de dinsdagochtend een side event waar een aantal interessante sprekers een lezing zullen geven over gevarieerde onderwerpen. Wij willen de bezoeker laten zien dat verduurzaming en energietransitie alleen kan worden gerealiseerd door een andere, nieuwe, intensieve samenwerking in de gehele keten. We laten zien dat dit ook direct kansen biedt voor alle spelers om de eigen kennis en meerwaarde tijdig in te brengen en daarmee de positie te versterken. Wij informeren je graag over welke kennis men hiervoor nodig heeft en welke eventuele competenties dat vraagt. Ons side event vindt plaats in zaal F004.

Programma side event:

  • Intro door Alba Concepts: schetst de ontwikkelingen en uitdagingen t.o.v. de opgave tot verduurzaming van de bebouwde omgeving. Het perspectief in het grote geheel. Tevens zal het laten zien dat voor deze uitdagingen integrale samenwerking nodig is.
  • Spreker Bart Kruyning van Kuijpers Installatietechniek
    Hij zal spreken over de transformatie van het provinciehuis van Zuid-Holland. En daarbij specifiek ingaan op de interactie tussen constructie(f) ontwerp en installaties.
  • De Constructeur en Talent van het Jaar 2020: Arjen Habraken en Marijn Bruurs
    Zij zullen spreken over hun eigen ervaring met en visie op verduurzaming en energietransitie, en laten zien hoe dat de positie van de constructeur versterkt.

Dialoog en ontmoeting aan de Constructeurstafel en in de Loungeruimte

VNconstructeurs is te vinden op de Building Holland beurs. Van 2 t/m 4 november 2021 bemannen wij samen met KPE Groep en het HTI een lounge-faciliteit (stand 8.096).

Building Holland streeft er, net zoals KPE Groep en VNconstructeurs, naar om mensen verder “duurzaam” te ontwikkelen zodat zij door kunnen groeien in hun huidige en toekomstige functies en daardoor de rol van de constructeur versterken. Building Holland, hét innovatieplatform voor de Bouw en Vastgoed, sluit daarom perfect aan op onze rol vertegenwoordiger van de sector. Gedurende deze dagen organiseren wij dan verschillende activiteiten voor mensen werkzaam in de bouw- en vastgoedsector. In de loungeruimte staat centraal de Constructeurstafel waaraan een aantal gesprekken en dialoogsessies gehouden worden.

Gratis tickets en informatie

Registreer je ‘gratis’ voor Building Holland en ons side event via deze link.
Voor meer informatie over Building Holland en de plattegrond van deze beurs, verwijzen we je graag naar www.buildingholland.nl.