Excursie naar Westfield Mall en ALV

Excursie naar Westfield Mall en ALV

Exclusief voor gevolmachtigde leden van VNconstructeurs

De iconische Westfield Mall of the Netherlands is de moeite van een bezoek waard.  Het ontwerp en de bouw van dit grootste overdekte winkelcentrum van Nederland staan centraal in een lezingenprogramma. Dit wordt gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering waar leden zich natuurlijk kunnen uitspreken over het beleid van vereniging. Aansluitend is er ook een diner

We zijn als vereniging blij dat we (hopelijk) elkaar weer ‘live’ kunnen treffen op 13 april. We combineren  een interessant lezingenprogramma over de locatie, met de ALV, een borrel en diner. We hopen al onze leden deze dag weer te kunnen begroeten en samen mooie toekomstplannen voor de vereniging te kunnen maken.

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van VNconstructeurs wordt dit jaar weer ‘live’ gehouden op 13 april in de middag.

Schrijf je hieronder in voor de ALV van 13 april

Dat de ALV van VNconstructeurs wordt gehouden bij  het grootste overdekte winkelcentrum (117.000 m2 oppervlakte) van Nederland, is geen toeval. Het  bestaande winkelcentrum Leidsenhage is uitgebreid (constructie én schil) en is een iconisch gebouw geworden.  Een van de eyecatchers is de geheel uit betonnen elementen geconstrueerde gevel, waar onder andere ons lidbedrijf Vericon bij betrokken is geweest. De Mall is onder andere beloond met BREAAM als ‘very good’ in het kader van duurzaamheid.

Sprekers
Het lezingenprogramma over de Westfield Mall zal  worden ingeleid door Martijn Cosijn van UnibailRodamcoWestfield, opdrachtgever en exploitant van het winkelcentrum.

De constructieve kant wordt door een aantal van onze leden toegelicht:

  • Fokke van Gijn van Van Rossum (constructief ontwerp)
  • Jan-Erik Lanting, van Goudstikker-De Vries (uitvoeringsontwerp)
  • Sander Zegers van Vericon (gevelelementen)

Lezingenprogramma en ALV zijn exclusief toegankelijk voor gevolmachtigde leden van VNconstructeurs (1 per bedrijf). De dag begint rond 13.00 uur in Leidschendam. Na de ontvangst wordt de ALV gestart, waarna de lezingen over de Mall worden gegeven. Afsluitend is er een borrel en de mogelijkheid om samen te dineren bij Sportcafé O’Learys.

De relevante stukken voor de ALV zullen binnenkort, zoals gepland, via de website worden gepubliceerd en voor gevolmachtigde leden -mits ingelogd- zichtbaar zijn onder “mijn profiel”.  Leden worden t.z.t. uitgenodigd om per email te reageren of vragen te stellen over de diverse stukken.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de ALV van VNconstructeurs? Gevolmachtigde leden kunnen zich, na inloggen op onze website, hieronder inschrijven.

Kosten
Deelname aan het inhoudelijke programma kost €75,-. Optioneel kan het diner worden bijgeboekt voor €35,-

Mocht je alleen aan de ALV willen deelnemen, dan is de toegang uiteraard gratis.

A4, afslag Leidschendam, door Sijtwendetunnel

Parkeren P1 of P2

Wanneer?
Datum: 13 april 2022

Tijd: 13.00 uur

Voor wie?

Kosten?
75

Locatie?
Westfield Mall, Leidschendam

Constructeursregister

Deel deze pagina

Scroll naar boven