ACTIVITEITEN

Met onze speerpunten als uitgangspunt bieden wij als vereniging onze leden diensten aan én organiseren wij activiteiten voor onze leden. Onze kerntaken zijn belangenbehartiging en het faciliteren van kennisontwikkeling en -overdracht, netwerk en ontmoeting.

Belangen behartigen

Als belangenbehartiger vertegenwoordigen we onze leden in diverse initiatieven, van derden of van ons zelf. Ons doel is tweeledig: het bevorderen van de rol en positie van de constructeur in het bouwproces en invloed uitoefenen op de totstandkoming van wet- en regelgeving en normen.

Kennis delen

We faciliteren ontmoeting van vakgenoten. Ontwikkelingen, vergaarde kennis en best-practices over on vakgebied en in het bijzonder maatschappelijk verantwoorde constructies delen we actief met onze leden via publicaties en evenementen in diverse vormen: bijeenkomsten, rondetafelgesprekken, webinars, cursussen enz.

Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van ontmoeting is de Dag van de Constructeur. Op die dag maken we ook de Constructeur van het Jaar bekend.

Netwerk en ontmoeting

Onze evenementen zijn dé manier om kennis te vergaren, collega’s en ketenpartners te ontmoeten, best-practices en ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren of met elkaar aan een gezamenlijke opgave te werken. Gedurende het jaar organiseren we een scala aan evenementen, zowel in de vorm van webinars als live-bijeenkomsten.

Het belangrijkste evenement van VNconstructeurs is de jaarlijks terugkerende Dag van de Constructeur. Dit is het kennis- en netwerkevent voor alle constructeurs. In een halve dag komen alle actuele thema’s aan de orde. Zie onze speciale pagina voor meer informatie.

Scroll naar boven