Masterclass voor Youcon-leden tijden Dag van de Constructeur

Speciaal voor jonge constructeurs organiseren Youcon en VNconstructeurs een masterclass ‘Parametrisch Ontwerpen. De materclass is gratis toegankelijk bij inschrijving voor de Dag van de COnstructeur op 19 mei.

Op 19 mei organiseert VNconstructeurs, in samenwerking met KPE, de Dag van de Constructeur met als overkoepelend thema van deze editie: ‘De constructeur van de 21e eeuw’.
Speciaal voor leden van YouCon verzorgt Mathew Vola, constructeur van het jaar 2021, voorafgaand aan het reguliere programma een interessante masterclass over parametrisch ontwerpen. Bereid je voor op een interactieve en dynamische ochtend.

Parametrisch ontwerpen voor (jonge) constructeurs

Wil jij weten wat de voordelen zijn voor parametrisch (constructief) ontwerpen? Ben je benieuwd hoe dit wordt toegepast op projecten in de praktijk? Denk jij het beste ontwerp te kunnen maken voor een toren in Nederland aan de hand van parametrisch ontwerp en constructief inzicht?
Dan kun je deze Masterclass niet overslaan!

Donderdag 19 mei van 10.00 tot 12.00 uur zullen Mathew Vola (directeur bij Arup en constructeur van het jaar 2021) en Rick Titulaer (constructeur/parametrisch ontwerper en runner-up talent van het jaar 2021) een Masterclass geven over parametrisch ontwerpen voor constructeurs. In het eerste deel zullen ze een presentatie geven met daarin voorbeelden uit de praktijk en de essentie uitleggen van parametrisch ontwerpen. In het tweede deel gaan ze jullie uitdagen om een toren te ontwerpen aan de hand van een parametrisch model.

Als je deel wil nemen aan deze Masterclass dan kun je dit op het aanmeldformulier voor de Dag van de Constructeur aanvinken.

Op www.dagvandeconstructeur.nl  kun je je aanmelden en is het volledige programma vinden.

De Dag van de Constructeur is bij Buitenplaats Kameryck van 12.00 tot 18.00 op 19 mei en wordt georganiseerd door VNconstructeurs en KPE-groep.

De Dag wordt mede mogelijk gemaakt door Basilisk, COBc en MSc-Engineering.

Deel deze pagina

Scroll naar boven