Verkiezing Constructeur van het Jaar 2020 gaat door

De maatschappelijke relevantie van de constructeur is onverminderd groot. Nu we vanwege de Corona-maatregelen vooral thuis blijven, lijkt dat wellicht een beetje weg te zakken, maar veilig wonen, werken en recreëren is een eerste levensbehoefte waaraan de constructeur een onmisbare bijdrage levert. De jaarlijkse verkiezing van de Constructeur van het Jaar is erop gericht om de zichtbaarheid daarvan te vergroten, binnen en buiten de sector. Ook in 2020!

De bekendmaking van de Constructeur en het Talent van het Jaar vindt traditioneel plaats tijdens de Dag van de Constructeur.
Nu we hebben moeten besluiten deze dag uit te stellen naar volgend voorjaar, zoeken we een alternatieve manier om onze vakgenoten in het zonnetje te zetten. Want juist nu is het van groot belang om als beroepsgroep zichtbaar te zijn. Dat zal in het najaar van 2020 gebeuren.

De aanmeldingstermijn is dan ook verlengd en we roepen iedereen die het vak een warm hart toe draagt, op om kandidaten aan te melden. Dat kan via www.constructeurvanhetjaar.nl of via een mail aan ln.sruetcurtsnocnvobfsctd@taairaterces.

De talenten van het Jaar van 2019, Patrick van Dodewaard (IMd) en Koen van Doremaele (BAM Infraconsult) dragen deze eervolle titel nu bijna 1 jaar.
Exposure maakt onderdeel uit van hun prijs verbonden aande titel ‘Talent van het Jaar’ en zo hebben ze de afgelopen maanden in een serie artikelen in Cement hun visie kunnen geven op het vak.  Afgelopen week verscheen het vierde artikel uit deze serie; Talenten van het Jaar 2019: een blik in de glazen bol.

Lees hier alle artikelen uit de serie van Cement over de Talenten van het Jaar 2019.

Deel deze pagina

Scroll naar boven