Het versterken van het ondernemerschap van de constructeur.

Commissie Ondernemerschap

Een goed ondernemer kijkt vooruit, kijkt om zich heen, signaleert kansen en speelt daarop in. Hij levert met zijn medewerkers en organisatie toegevoegde waarde voor de klant. Ondernemerschap omvat tal van aspecten en competenties die constructeurs naast hun vakkennis ontwikkelen. VNconstructeurs helpt u daarbij.

De commissie Ondernemerschap ontwikkelt daartoe een divers palet aan ondersteunende activiteiten en diensten en werkt daarbij samen met een aantal gespecialiseerde partners. Bijvoorbeeld in de vorm van:

  • Netwerkbijeenkomsten waarin elkaar en anderen ontmoeten, leren van elkaar en van ondernemers uit andere vakgebieden centraal staat. Doel is dat dit bijdraagt aan meer commercieel en business succes. Een kernthema is het faciliteren van het gesprek tussen constructeurs en hun opdrachtgevers. De Constructeurscafé’s, die we meerdere keren per jaar op minimaal 2 locaties organiseren, zijn hiervan een voorbeeld. In het najaar van 2018 starten we met kleinschalige DGA-bijeenkomsten.
  • Trainingen, workshops en cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van strategie, marketing en sales, maar ook andere thema’s binnen bedrijfsvoering, organisatie en management. Deze worden exclusief voor VNconstructeurs ontwikkeld, en/of met een aantrekkelijke ledenkorting aangeboden.
  • Concreet advies, bijvoorbeeld op het gebied van bouw- en contractenrecht, aansprakelijkheid maar ook sociale wetgeving
  • Overige producten en diensten, bijvoorbeeld middels publicaties, downloads en dergelijke.

Lees er verder op deze pagina meer over.

Erwin van Toor – voorzitter
AdamsBouwadviesbureau

 

Werkzaam bij: Lorem Ipsum
Bestuurslid sinds: 2018
Aandachtsgebieden: Lorem Ipsum
Expertise: Lorem Ipsum

Bas Vervest
Vervest Constructief ontwerp & advies

 

Jos Hoonhout
Vericon

 

Artikelen Ondernemerschap

Agenda

Ondernemerschap

Geen evenementen gevonden

Onze sponsors-partners