Berner Produkten b.v.  
Vogelzankweg 175
6374 AC  Landgraaf
www.berner.nl

BERNER

Berner: experts in constructieve verankeringen

Berner is dé partner voor de bouwsector in Europa met een groot assortiment pluggen en ankers.

Onze constructief adviseur Harold van der Cruijsen denkt met u mee en biedt technische ondersteuning met services als verbindingsberekeningen (gelijkwaardigheidsberekeningen), rekensoftware voor verankeringen en advies in de ontwerpfase.

Berner advies in de ontwerpfase
Schrijft u al Berner producten voor? We denken het liefst zo vroeg mogelijk in de ontwerpfase met u mee. Vaak zijn er in deze fase meerdere oplossingen voor een probleem. Maar welke oplossing is nu het beste? Wat werkt het snelst en is het meest duurzaam?

Vanuit de praktijk weten we dat wanneer er iets mis gaat in de bouw, dit vaak bij de verbinding is. Direct het juiste bevestigingsmiddel kiezen bespaart uw klanten later veel tijd en geld.

Berner Rekensoftware: een simpele manier om ankers te berekenen
Efficiëntie staat voorop. Onze gebruiksvriendelijke software is geschikt voor ankerberekeningen, berekening van houtverbindingen (met gecertificeerde Berner schroeven), mortelhoeveelheden en het verlijmen van achteraf aangebrachte wapening. In de toekomst worden deze modules uitgebreid.

U heeft de mogelijkheid om ankers te selecteren op basis van efficiëntie (kosten/uitvoering). De prijs van een anker is één ding, maar een goedkoop anker dat ingewikkeld is om te monteren is onder aan de streep misschien toch niet het meest efficiënt.

Wilt u contact met onze constructief adviseur?
Mail Harold van der Cruijsen via constructiefadvies@berner.nl
of neem telefonisch contact op: T +31 (0)6 29 02 74 85.

Meer informatie over constructieve verankeringen en Berner Rekensoftware is hier te vinden.