MBS Kelderbouw
Energieweg 2, 3762 ET Soest
Postbus 115, 3760 AC Soest
Tel: 035-5881888
Fax: 035-7440026

E-mail: info@kelderbouw.nl
Website: www.kelderbouw.nl

MBS KELDERBOUW

MBS afzinkkelders: duurzaam en ecologisch ondergronds bouwen zonder bouwkuip .

Specialisten in kelderbouw
De uitvoering van het graafwerk, de bemaling van het grondwater en het funderen op diverse soorten paalsystemen maken kelderbouw complex en riskant. Kennis en ervaring zijn noodzakelijk om een kelder te bouwen die ook op langere termijn gegarandeerd waterdicht is zonder hierbij schade aan de omgeving te veroorzaken. Kelderbouw is al jaren de specialiteit van MBS Kelderbouw uit Soest.

De MBS afzinkkelder
Op veel plaatsen in Nederland is een bouwkuip van bijvoorbeeld stalen damwanden noodzakelijk om een droge bouwput te creëren. De geïsoleerde afzinkkelder van MBS Kelderbouw kan het gebruik van damwanden reduceren of zelfs geheel overbodig maken. De afzinkkelder wordt door MBS op het maaiveld opgesteld en vervolgens van binnenuit ontgraven en trillingvrij afgezonken. Zo geeft de gestempelde constructie van de afzinkkelder zelf de benodigde stabiliteit in de kwetsbare omgeving. Wanneer de kelder op diepte is afgezonken, stort MBS de keldervloer tussen de kelderwanden. Daarna wordt het stempelraam verwijderd. Op deze manier bouwt u gegarandeerd schadevrij.

De start van MultiBouwSystemen/MBS Kelderbouw
Op 1 januari 2000 besloten Eric van Schaik en Wim van Looijengoed tot een overname van de bestaande activiteiten van hun toenmalige werkgever. Dit was het begin van MultiBouwSystemen (MBS). In de jaren die volgden zijn de activiteiten flink uitgebreid in de vorm van vijf gespecialiseerde werkmaatschappijen, waaronder MBS Kelderbouw, waarbij het werken met prefab beton het uitgangspunt is:

We hebben twee productielocaties:

  • MultiBeton in Vianen
  • MBS & CBS Beton in Emmen

Met onze eigen productielocaties kunnen we flexibiliteit, snelle levertijden en een scherpe prijs garanderen. Door onze jarenlange ervaring durven we onszelf specialist te noemen in het LEAN plannen, coördineren, produceren en uitvoeren van alle aspecten van de betonnen ruwbouw. MBS is dikwijls als preferred supplier al vroeg betrokken in het overleg tussen opdrachtgever, engineering, constructeurs, de productielocatie en de montage. Ketensamenwerking bevordert een snel en foutloos bouwproces.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een afzinkkelder zie de website van MBS Kelderbouw of neem telefonisch contact met ons op via 035-5881888 of info@kelderbouw.nl.