3 okt 2023

Staalbouwdag 2023 op 3 oktober

Locatie: AFAS Theater (Leusden)

van 11.00 tot 17.00 uur

Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

Wat zijn de laatste trends en thema’s in de bouw?
Wat zijn de belangrijke marktontwikkelingen in de (staal)bouw?
Welke belangwekkende bouwprojecten zijn in aantocht?
Vergroot uw kennis, verruim uw inzichten en versterk uw netwerk binnen één dag:

De Staalbouwdag
Het grootste staalbouwevent van de Benelux

Energiek • Duurzaam • Intelligent • STAAL

De Staalbouwdag is hét jaarlijkse vakevenement voor iedereen die betrokken is bij het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal. Het is de dag voor kennis en kennissen: bekenden treffen, nieuwe relaties aanknopen én kennisnemen van belangrijke, actuele ontwikkelingen trends in de (staal)bouw. Dit jaar vindt de Staalbouwdag midden in het land plaats: het AFAS Theater in Leusden.

Programma

8.30 uur: start Hackathon (voor deelnemende teams) (Theaterfoyer)
9.30–10.30 uur: standinrichting exposanten (Atrium)
10.00–10.30 uur: koffie/thee & broodjes exposanten (Atrium)
11.00 uur: ontvangst bezoekers
v.a. 11.00 uur: expo (Atrium), congres (Theaterzaal), breakoutsessies (subzalen), Hackathon (Theaterfoyer, b.g.) en studentenprogramma
12.15–13.00 uur: lunch (Atrium)
v.a. 13:00 uur: expo (Atrium), congres (Theaterzaal), breakoutsessies (subzalen), Hackathon (Theaterfoyer, b.g.) en studentenprogramma
16.45 uur: Borrel (Atrium)
17.45 uur: Einde

Gratis entree

Gratis entree geldt voor directeuren, staffunctionarissen, afdelingshoofden, inkopers, adviseurs en projectleiders bij architectenbureaus, adviesbureaus, ingenieursbureaus, bouwondernemingen, staalconstructiebedrijven en professionele opdrachtgevers. Toegang tot de Staalbouwdag is gratis ná aanmelden op registratie.staalbouwdag.nl.

Lees meer over de bezoekers, het congres, de break-outsessies, de NETwerkbijeenkomst, de hackathon, de exposanten en de praktische informatie op de website van de Staalbouwdag. Proef de sfeer en kijk de terugblik van de Staalbouwdag 2022 hieronder.