Je inzetten om
de nieuwe generatie enthousiast te maken voor ons prachtige vak.

Dossier Constructeur voor de klas

Constructeur is een prachtig vak en om dat ook aan de nieuwe generatie duidelijk te maken hebben we in samenwerking met ir Jelle Pama, hogeschooldocent aan de Hanzehogeschool Groningen en ing. Andries Kuipers, docent techniek aan de middelbare school De Heemgaard een lespakket ontwikkeld om leerlingen van HAVO en VWO kennis te laten maken en ook te interesseren voor ons geweldige vak.

Ervaren constructeurs werkzaam in de praktijk kunnen met dit speciaal samengestelde lespakket proeflessen geven op middelbare scholen waarbij leerlingen kennis kunnen maken met ons vak en naast een stuk theorie en rekenwerk ook daadwerkelijk een constructie bouwen.

De proefles sluit goed aan op de onderwerpen uit de lessen Natuurkunde en is didactisch geschikt voor de doelgroep. Proeflessen op onder andere De Heemgaard in Apeldoorn wijzen uit dat leerlingen zeer enthousiast zijn over de inhoud van onze les, maar ook geholpen worden in hun studiekeuze.

Om het u gemakkelijk te maken wordt de proefles volledig kant en klaar aan de deelnemende constructeurs geleverd. Wel is ruimte in de presentatie om de door ons bedachte voorbeelden te vervangen door uw eigen voorbeelden, zodat u op basis van uw eigen ervaring kunt doceren.

Diverse constructeurs hebben zich al aangemeld voor het doceren van deze proeflessen.

Wilt u zich ook inzetten om de nieuwe generatie enthousiast te maken voor ons prachtige vak? Meld u dan hier aan!

AGENDA IMAGO

Geen evenementen gevonden

AGENDA IMAGO

Geen evenementen gevonden