BBB Masterclass 2018, Durf jij het aan?

Ben jij toe aan de rit van je leven?
Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over het bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking?

Dan is de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass iets voor jou!
Wil je groeien in eindverantwoordelijkheid? In ondernemerschap en leiderschap? Samen met partners uit de hele bouw en vastgoedkolom? Zoek je een management development programma voor ambitieuze doeners? Met boeiende bijeenkomsten en praktische bedrijfsbezoeken in plaats van studieboeken en huiswerk?
Kijk dan de clip over de bouwbranchebrede BBB Masterclass

Daarin staat de vraag centraal: Wie leidt jouw leven? Regeert de waan van de dag? Of sta je zelf aan het roer? En waar koers je dan op? 21 september 2018 gaat de derde editie van de BBB Masterclass van start. Twee leden van VNconstructeurs gingen je al voor. Luister naar hun ervaringen!

Voorlichtingsbijeenkomst
Meer weten? Op 30 augustus wordt een gratis voorlichting georganiseerd in ‘De Glasbak’ in Muiden.
We vertellen je niet alleen alles wat je moet weten om een slimme keuze te maken, we laten vooral ook oud-deelnemers aan het woord. Waarom kozen zij voor de BBB Masterclass? Hoe is het hen bevallen? Hoe blikken zij er op terug? En vooral: wat heeft het hen opgeleverd? En uiteraard is er vervolgens tijd voor al je vragen. In de groep. Of individueel, tijdens de borrel.

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie en thee.
  • 16.00 uur De BBB Masterclass 2018, de rit van je leven!
  • 17:15 uur Oud-deelnemers over hun ervaringen.
  • 18:00 uur Gezamenlijke borrel.

Je kunt je aanmelden via deze link.

Meer informatie
Meer informatie vind je op de website van BBB Masterclass.

Deel deze pagina

Scroll naar boven