Bekendmaking Constructeur en Talent van het Jaar op Building Holland, 29 oktober.

VNconstructeurs, het Hoger Technisch Instituut en KPE Groep trekken dit jaar samen op als beurspartners met en op Building Holland. De drie partijen zijn van 27 t/m 29 oktober 2020 op de beurs te vinden in een gezamenlijk paviljoen en hebben diverse beursactiviteiten op de planning staan.

Building Holland vindt dit jaar plaats in aangepaste vorm waarbij 1,5 meter afstand tussen iedere bezoeker wordt gewaarborgd, ook in de stands. Mede door dit initiatief kunnen VNconstructeurs, het Hoger Technisch Instituut en KPE Groep dit jaar hun (jubileum)activiteiten doorzetten.

VNconstructeurs reikt dit jaar op Building Holland de prijs voor ‘Constructeur van het Jaar’ en ‘Talent van het jaar’ uit. Traditiegetrouw zou deze uitreiking plaatsvinden tijdens de Dag van de Constructeur eerder dit jaar, maar in verband met de coronamaatregelen kon deze dag niet doorgaan. In Building Holland is een geschikt podium gevonden om de uitreiking alsnog op een veilige manier door te laten gaan. Overige activiteiten, onder andere rondom het 10-jarig bestaan worden op een later moment bekend gemaakt.

Het HTI viert dit jaar haar 80ste verjaardag op Building Holland met onder andere een alumni bijeenkomst en een jubileum hackathon. Verder zal het HTI alle drie de dagen op Building Holland aanwezig zijn om bouwprofessionals kennis te laten maken met haar technische deeltijdopleidingen als Bouwmanagement, Bouwkunde, Bouwkosten en Beton & Staal.
Waar het opleidingsaanbod van HTI stopt, vult KPE Groep die aan. Het opleidingsinstituut voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector geeft invulling aan Building Holland door mens en organisatie te adviseren en inspireren als het gaat om (persoonlijke) groei, duurzame inzetbaarheid en ontwikkelmogelijkheden. KPE biedt een rijke leeromgeving volgens het online – offline – work© principe.

__________________________

Het persbericht behorend bij dit artikel kunt u hier downloaden. Verspreiding in uw netwerk wordt op prijs gesteld.

Als beurspartner van Building Holland kan VNconstructeurs haar leden een interessant beurspakket aanbieden. Neem voor informatie contact op met het secretariaat.

Deel deze pagina

Scroll naar boven