Bekendmaking Constructeur en Talent van het Jaar 2021 tijdens Building Holland

Elk jaar organiseert VNconstructeurs de verkiezing voor een Constructeur- en  een Talent van het Jaar. In 2020 werd Arjan Habraken gekozen tot Constructeur van het Jaar en Marijn Bruurs tot Talent van het Jaar. Mmaak nader kennis met hen via deze artikelen, eerder verschenen in Cement [links toevoegen.

Tijdens de Dag van de Constructeur van afgelopen juni vond de aftrap voor de verkiezing 2021 plaats. juryvoorzitter Noortje de Geus (Ingenieursbureau Den Haag) en twee oud-winnaars Maurice Hermens (Royal HaskoningDHV) en Frank Kaalberg (Witteveen+Bos) werden geinterviewsd over de belangrijke rol van de constructeur in de keten, en op wat de titel Constructeur van het Jaar hun bedrijf en hen persoonlijk heeft gebracht. Via deze video is het interview terug te kijken.

De ‘Constructeur van het jaar’ gaat over de toekomst van het vakgebied. De maatschappelijke relevantie van constructeurs is groot. Hun bijdrage aan het realiseren van veilige, duurzame en zeker ook mooie bouwwerken is onmisbaar, maar vaak onzichtbaar. De verkiezing van de  ‘Constructeur van het Jaar’ en het ‘Talent van het Jaar’ is erop gericht om de zichtbaarheid van die bijdrage te vergroten. Binnen, maar vooral ook buiten de sector. En niet te vergeten: binnen het onderwijs.

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen. Dit maakt het evenement een prima podium voor de Constructeur van het Jaar. Ook  het hoofdthema van de beurs – verduurzaming van de gebouwde omgeving-  sluit goed aan bij de actuele wereld waarin de constructeur opereert  VNconstructeurs is daarom als partner van Building Holland samen met KPE-groep gedurende 3 dagen zichtbaar aanwezig op de beursvloer en daarmee voor de gehele keten. De bekendmaking van de opvolgers van Habraken en Bruurs is geprogrammeerd op  het hoofdpodium op 2 november van 12.00 tot 12.30 uur  Naast de verkiezing  Constructeur van het Jaar zullen we nog een aantal andere activiteiten programmeren, waarover later meer.

Inschrijving is geopend!

Kijk voor meer informatie op www.constructeurvanhetjaar.nl  en geef de constructeur op waarvan jij vindt dat deze in de spotlight mag komen te staan.

Deel deze pagina

Scroll naar boven