Constructeur van het Jaar 2021 aan het woord

Nieuws

| 07-04-2022

door redactie VNconstructeurs

Mathew Vola en Joris Hesselink kunnen zich al even Constructeur- en Talent van het Jaar 2021 noemen. VNconstructeurs en Cement zijn om die reden samen een artikelenserie gestart.

Begin november 2021 werden Mathew Vola (Arup) en Joris Hesselink (BAM) door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot respectievelijk Constructeur van het Jaar en Talent van het Jaar.Deze jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door VNconstructeurs. In een serie columns, die Cement in samenwerking met VNconstructeurs publiceert, geven beiden hun visie op een aantal belangrijke ontwikkelingen in het constructeursvak.

De eerste column ‘Testen voor toegang’ staat inmiddels online en is via deze link gratis toegankelijk. Mathew Vola komt hierin aan het woord. In het volgende artikel wordt Joris Hesselink uitgelicht.

Tijdens de Dag van de Constructeur 2022, op 19 mei zal Mathew Vola ook een keynote verzorgen. In deze keynote zal het thema van de Dag van de Constructeur 2022 duidelijk terugkomen; Step into the future.  Vola zal zich focussen op de uitdagingen van de constructeur in de 21e eeuw.

Op donderdag 19 mei 2022 zal de Dag van de Constructeur weer live worden gehouden, waar jij als deelnemer ook 2 KE/PE punten voor het Constructeursregister kunt behalen. Het aantrekkelijke programma biedt daar een goed fundament voor. Met het thema ‘Constructeur van de 21e eeuw’ als belangrijkste leidraad hebben we een aantrekkelijk programma samengesteld voor de Dag van de Constructeur 2022.

Meld je aan!
De website www.dedagvandeconstructeur.nl wordt regelmatig geactualiseerd, dus houd de website goed in de gaten. Op deze website kun je je aanmelden en o.a. het programma vinden.

AGENDA

ma 12 juni 2023

Workshop Studio Computational 12 juni

locatie: IMd, Rotterdam

Van 16:30 tot 20:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

di 20 juni 2023

Professionele Tegenspraak 20 juni 2023

locatie: nnb (centraal in het land)

Van 13:00 tot 17:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset