Constructeurs-Café: ambitie om lerende organisatie te worden

Donderdag 13 juni was ons Constructeurs-Café te gast bij Advies- en ingenieursbureau Van de Laar in Eindhoven. Van de Laar is sinds 1,5 jaar gehuisvest in de voormalige energiecentrale van Philips op Strijp-T, het Innovation Power House (INPH). De beton en staalconstructies vormen een inspirerende werkomgeving voor een constructeur en een mooi decor voor deze avond waar we alles te weten kwamen over Lean & Learn binnen een adviesbureau.

De avond begon met het welkomstwoord van directeur/eigenaar Leon Mevis, waarin hij onder andere zijn keuze toelicht om naar deze prachtige locatie te verhuizen. Daarnaast vertelt hij over de ambitie om een lerende organisatie te worden.

De bevlogen Jan-Dirk van de Laar van Arpa – Lea®n Instituut heeft ons laten zien hoe het is om door een Lea®n-bril naar onze werkzaamheden te kijken. Efficiënter werken, elkaar helpen, luisteren naar elkaar. Dit alles werd nog eens inzichtelijk gemaakt door een LEGO spel. Hopelijk een eye-opener voor velen.

De avond werd afgesloten met een diner met een oosters tintje bij restaurant East op de begane grond van het INPH.

Inspireren en ondersteunen van constructeurs bij het realiseren van commercieel en business succes zijn sinds de introductie de doelstellingen van de Constructeurs-Cafés. Het thema van 2019 is professionalisering en wordt steeds vormgegeven aan de hand van een praktisch voorbeeld uit het bedrijf van de gastheer, in dit geval lidbedrijf Advies- en ingenieursbureau Van de Laar. In het najaar zullen wederom 2 Constructeurs-Cafés georganiseerd worden op verschillende locaties in Nederland. Exacte locaties en invulling programma volgen, maar hou de data in ieder geval vrij of schrijf u via onderstaande links direct in!

  • Donderdag 10 oktober 2019 in de regio Zuid
  • Donderdag 31 oktober in de regio Randstad

Ook voor de eerste helft van 2020 zijn de Constructeurs-Cafés al ingepland. Check onze agenda voor de data en de regio’s.

Deel deze pagina

Scroll naar boven