Constructies in kalkzandsteen met korting berekenen!

Bent u constructeur en als professional betrokken bij constructies met kalkzandsteen dan kunt u bij VNK (Vereniging Nederlandse Kalkzandsteenindustrie)  licenties afnemen om het statica-programma te gebruiken. Leden van VNconstructeurs krijgen een korting van €50,- en betalen per licentie Statica 6.0 dan ook slechts €299,- exclusief BTW.

Statica 6.0
Het berekenen van constructies is door de veelheid aan formules en variabelen een complexe aangelegenheid waardoor goede ondersteunende software onmisbaar is. Statica 6.0 is het rekenprogramma om kalkzandsteenconstructies op een snelle manier te controleren. Statica 6.0 helpt om de faalkosten in de bouw te beperken en de veiligheid te vergroten.

Wat is nieuw in Statica 6.0?
Statica 6.0 is de opvolger van statica 5.0. Het programma bestaat voorstaan uit 11 modules (voorheen 10). De bestaande 10 modules zijn verder uitgebreid en up-to-date gemaakt. Alle onderdelen zijn voorzien van een heldere handleiding. Er is een module toegevoegd voor metselwerk penanten die zijn voorzien van verticale niet hechtende wapening (module 11). Statica 6.0 geeft de mogelijkheid om andere nationale bijlagen (die conform CEN-regels zijn opgesteld) via het programma te implementeren. Het programma voldoet wederom aan de eisen uit het Bouwbesluit en is gebaseerd op Eurocode 6, NEN-EN 1996-1-1 en de Nationale bijlage NPR 9096-1-1.

Meer informatie en bestellen: Statica 6.0 komt begin 2019 beschikbaar. Te zijner tijd zullen wij u nader informeren over de bestelwijze.

Deel deze pagina

Scroll naar boven