De ‘bouwmeneer’ Joop van Leeuwen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Nieuws

| 28-04-2020

door redactie VNconstructeurs

Gaat het over bouwen, betonconstructies en veiligheid voor het publiek, dan heeft men het over Joop van Leeuwen; gepensioneerd adviseur bij de gemeente Almere. Hij werd afgelopen week, via een videoverbinding met burgemeester Franc Weerwind van Almere, zeer terecht benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn enorme inzet voor de constructieve veiligheid.

Hij zet zich al ruim 25 jaar (onbezoldigd) in bij het Centraal Overleg Bouwconstructies, waar hij als voorzitter met veel bezieling de organisatie heeft opgebouwd als kennisplatform en een netwerk opbouwde in binnen- en buitenland.

Hij heeft zitting en neemt deel aan vele bouwgerelateerde organisaties, adviesorganen en commissies en brengt daar zijn kennis en expertise in, waarbij hij zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Zoals in zijn lidmaatschap van de redactieraad van vakblad Cement, zijn zitting in het European Building Control en als erelid van de Betonvereniging.

Namens VNconstructeurs willen we Joop van Leeuwen van harte feliciteren met deze, zeer verdiende,  eervolle onderscheiding.

AGENDA

di 01 december 2020

Workshops Statica 6.0

locatie: webinar

Van 08:50 tot 12:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

do 03 december 2020

Workshop professionele tegenspraak

locatie: Online via MS-Teams

Van 08:50 tot 12:30

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

do 22 april 2021

Dag van de Constructeur 2021

De Utrechtse Stadsvrijheid te Utrecht

Van 09:30 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset