Cursus Parametrisch Ontwerpen voor de bouw

via PAO techniek & management

Parametrisch ontwerp eigen maken op een praktische wijze met beginnerscursus van PAO techniek & management.
Je komt het tegenwoordig overal tegen: parametrisch ontwerpen, Grasshopper, Dynamo, visueel programmeren. Maar wat houdt dit precies in? Heeft dit iets met BIM te maken? Hebben wij er wat aan in onze organisatie? En kunnen wij dit ook?

Dit is je kans om antwoord te krijgen op deze vragen en parametrisch ontwerpen je eigen te maken op een praktische wijze! Alle facetten van parametrisch ontwerp voor de bouw komen aan bod in deze beginnerscursus.

Cursusleider Jeroen Coenders is meer dan 15 jaar betrokken bij de ontwikkeling van verschillende parametrische applicaties en de toepassing in de bouw, bv. bij station Arnhem. Hij kan als geen ander vertellen hoe dit kan werken voor jouw organisatie.

Parametrisch ontwerpen voor beginners
Na het volgen van de cursus heb je kennis op het gebied van:

  • Introductie parametrisch modelleren en ontwerpen
  • Geometrische en parametrische concepten
  • Introductie van plug-ins en tools voor BIM, simulatie en analyse
  • Blik op de toekomst van parametrisch ontwerp
  • Met hands-on oefening in parametrische software brengt u praktische kennis terug naar uw organisatie

Bedoeld voor
Deze cursus is geschikt voor iedereen met interesse in parametrisch ontwerpen, van tekenaar tot ingenieur, van constructeur tot aannemer. Deze beginnerscursus begint helemaal vanaf de basis zonder benodigde voorkennis.

Ben je al bekend met parametrisch ontwerpen? Volg dan de cursus voor gevorderden Parametrisch ontwerpen en Digital Twins voor de bouw 

Benodigd:
Neem je eigen laptop mee: deelnemers ontvangen voor aanvang van de cursus instructies om software te installeren voor de hands-on workshop.

“Digitalisering gaat de beroepen in de bouw flink veranderen en we moeten ons hierop voorbereiden. Er zullen rollen verdwijnen en nieuwe rollen ontstaan.” Jeroen Coenders, White Lioness.

Wanneer?
Datum: 6 december 2018

Tijd: 13:00 uur

Voor wie?

Kosten?
585

Locatie?
Delft

Constructeursregister

Deel deze pagina

Scroll naar boven