Webinarserie Duurzaam Ontwerpen

Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

VNconstructeurs houdt in het najaar een webinarserie over Duurzaam Ontwerpen. Wanneer u zich voor alle vier de webinars in één keer inschrijft, krijgt u 100 euro korting. De webinars vinden plaats op 9 npvember 2022, 23 november 2022, 18 januari 2023 en 15 februari 2023. De serie past binnen de focus op duurzaamheid in de strategie van VNconstructeurs. Je schrijft je hieronder in voor de volledige serie, met naar keuze een aanvullende workshop.

Duurzaamheid gaat over hoe om te gaan met schaarse bronnen energie, water, materialen en omgeving. In de bouw is er de laatste jaren veel aandacht uitgegaan naar het aspect energie. Je kunt wel stellen dat de mogelijkheden voor besparing en het inzetten van hernieuwbare bronnen daar al heel ver ontwikkeld zijn.

Het is belangrijk dat we specifieke kennis over duurzaamheid in het constructeursvak en de toepassing daarvan met elkaar delen. De onderwerpen van de vier sessies zijn:

  1. duurzaam ontwerpen van gebouwen
  2. duurzame ontwikkelingen in materialen
  3. circulariteit en bouwlogistiek
  4. duurzaam ontwerpen in de infrastructuur

Workshop

Tussen de 3e en de 4e webinar kan je een praktische workshop volgen. Deze wordt live georganiseerd bij ons lidbedrijf Royal HaskoningDHV in Amersfoort plaats. De datum wordt nog bekend gemaakt

Schrijf u hieronder direct in voor de hele serie!

De kosten per webinar bedragen 135 euro voor niet-leden en 100 euro voor leden. Wanneer u zich inschrijft voor de hele webinarserie betalen niet-leden 440 euro en leden 300 euro.

Eerdere webinars gemist? Geen probleem, bekijk deze alsnog.

De  facultatieve workshop kost €95,- voor leden en niet-leden.

Kosten:

Leden VNc: €300,- ex BTW
Niet-leden VNc: € 440,- excl. BTW

Facultatieve workshop tussen webinar 3 en 4:

€95,- voor leden en niet-leden

Deelname levert 1 KE/PE punten per sessie voor het Constructeursregister.

 

Deel deze pagina

Scroll naar boven