Jury kiest genomineerden constructeur van het jaar 2020

De jaarlijkse bekendmaking van de constructeur van het Jaar en het constructieve Talent van het Jaar is dit jaar op 29 oktober tijdens Building Holland Digital. Op twee oktober maakte de jury de twee genomineerden in elke categorie bekend.

Voor de titel Constructeur van het Jaar 2020 zijn genomineerd Arjan Habraken en Dirk-Rinze Visser. Arjan Habraken is oprichter van SID studio en doceert onder andere aan de TU Eindhoven. Dirk-Rinze Visser is Associate Director van Buro Happold, en leidt de Nederlandse vestiging van dit bureau. Hij doceert onder andere aan de TU Delft. De genomineerden voor Talent van het Jaar zijn Ferdinand van den Brink en Marijn Bruurs. Ferdinand is werkzaam bij Ballast Nedam Construction op de afdeling Design & Engineering. Marijn werkt bij Witteveen en Bos.

Juryvoorzitter Noortje de Geus (Ingenieursbureau Gemeente Den Haag) toont zich zeer verheugd met de inzendingen. Zij zal op 29 oktober bekendmaken wie zich Constructeur en Talent van het Jaar 2020 mogen noemen. Dit gebeurt tijdens een live uitzending vanaf Building Holland Digital, tussen 13.00 en 14.00 uur.

Lezing

Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaars, is een lezing geprogrammeerd van de Patrick van Dodewaard (IMd) en Koen van Doremaele (BAM Infraconsult). Zij geven in deze lezing hun visie op de toekomst van het vak van constructeur en zullen daarbij ongetwijfeld ook ingaan op hun ervaringen het afgelopen jaar. Voor een voorproefje hierop, zie hun laatste BLOG op Cementonline.

Lezing en bekendmaking van de winnaars 2020 zijn geprogrammeerd op het hoofdpodium van Building Holland Digital. Geïnteresseerden kunnen de livestream volgen na een algemene registratie via de volgende link: Building Holland/Constructeur van het Jaar.

Partners

Voor de verkiezing Constructeur van het Jaar 2020 trekt VNconstructeurs samen op met partners door Building Holland, KPE groep en het Hoger Technisch Instituut (HTI).

Net als vorig jaar stelt KPE-groep twee opleidingsvouchers van € 1500 beschikbaar voor de winnaars. En eveneens krijgen zijn de gelegenheid hun visie op het vak uit te te dragen middels een aantal blogs op Cementonline.

Deel deze pagina

Scroll naar boven